PRVO OGLAŠAVANJE ĆERKE BRANISLAVA LEČIĆA: Posle životne BURE glumica napravila veliku PROMENU!

Autor:

Zabava

21.03.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana se nije izjašnjavala u medijima oko slučaja Anđele Jovanović koja je odbila da sa Branislavom Lečićem snimi scenu u popularnoj seriji.

PRVO OGLAŠAVANJE ĆERKE BRANISLAVA LEČIĆA: Posle životne BURE glumica napravila veliku PROMENU!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Novi skandal uzdrmao je živote članova porodice Branislava Lečića, koji se nedavno ponovo našao na optuženičkoj klupi kada je u njega uperila prstom mlada glumica Anđela Jovanović. Naime, ćerka Dragana Jovanovića i Branke Pujić je odbila da sa Lečićem snimi scenu u seriji "Radio Mileva". Branislav Lečić je tužio Anđelu Jovanović za povredu časti i ugleda, dok je glumica objasnila da je odbila da deli kadar sa Lečićem zbog neprijatnog događaja iz prošlosti.

Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale - rekla je kratko za Blic Anđela Jovanović.

U periodu prave medijske bure koju je izazvao ovaj slučaj porodica Branislava Lečića nije se oglašavala, baš ni u toku i nakon što je održano prvo ročište u Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Sada je Lečićeva ćerka Ana odlučila da prekine tišinu, te je svojim pratiocima na Instagramu pokazala da je nastavila da živi normalno i bavi se sobom.

Lepa glumica je objavila da je napravila veliku promenu u svom životu i da se posle godina negovanja svoje duge kose, koja je bila njen zaštitni znak, ošišala na kratko. Ana je novom frizurom svoj izgled dovela praktično do neprepoznatljivosti, a uz fotografiju pokrenula je i anketu za svoje pratioce - duga ili kratka kosa?

Republika

Foto: instagram.com/analecic5

 

Mlada glumica neretko objavljuje fotografije sa putovanja i otkriva kako provodi vreme van scene. Ana Lečić je u skladnoj vezi sa crnogorskim glumcem Vuletom Markovićem, a njih dvoje su se zbližili na snimanju popularne serije "Dug mora".

Podsećamo, Branislav Lečić se već jednom našao na meti optužbi glumice Danijele Štajnfeld, koja je tvrdila da ju je glumac silovao. Međutim, sud je odbacio krivičnu prijavu Danijele Štajnfeld i navedeno je da "ne postoje osnovi sumnje da je učinjeno navedeno krivično delo, niti bilo koje drugo krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti".

U jeku ovog skandala Ana Lečić se oglasila za medije i istakla da je apsolutno na strani svog oca.

Nikad nisam sumnjala. Znala sam da je moj otac nevin - jasna je bila glumica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading