SIN KRALJA KOKAINA STIŽE U BEOGRAD! U ranom detinjstvu suočio se sa NAJSUROVIJIM NASILJEM, a za svog oca kaže da je NAJBOLJI NA SVETU!

Autor:

Zabava

15.03.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huan Pablo Eskobar pobegao je od nekadašnjeg života i promenio ime!

SIN KRALJA KOKAINA STIŽE U BEOGRAD! U ranom detinjstvu suočio se sa NAJSUROVIJIM NASILJEM,  a za svog oca kaže da je NAJBOLJI NA SVETU!

Foto: Tanjug/AP, Credit: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Huan Pablo Eskobar, sin najvećeg kolumbijskog narkobosa Pabla Eskobara, stiže u Beograd! On će u četvrtak 9. maja u MTS dvorani podeliti sa publikom detalje o svom životu i odrastanju u svetu kriminala, koji je opisao i u svojoj knjizi "Moj otac Pablo Eskobar".

Eskobarov sin je promenio ime i danas je poznat i kao Sebastijan Marokin, a njegova predavanja godinama unazad izazivaju ogromnu pažnju svetske publike. Mladi Eskobar će podeliti svoj primer i svedočenje o izlasku iz loših životnih okolnosti i nasilnog okruženja i napraviti izbor kojim bi se spasio i poboljšao sopstveni život.Uprkos svom zloglasnom prezimenu, Huan Pablo Eskobar, odabrao je život mira i pomirenja.

U posebnom dijalogu sa publikom govoriće o svom nesvakidašnjem životnom iskustvu i predstaviti svedočenje čoveka koji je, u svom ranom detinjstvu učio kroz moć, obilje i najsurovije nasilje, a koje ga je istovremeno istinski preobratilo i navelo da prihvati mir kao način života.

Republika

Foto: Đorđe Kojadinović, Profimedia, FIFA.com, Instagram printscreen

Pablo Eskobar

Njegova potresna ispovest i životna priča, govore o tome kako je uspeo da se izvuče iz neželjenog nasleđa, kako je video dve suprotne strane svog oca i živeo život u bekstvu.
Ovim jedinstvenim gostovanjem, Huan Pablo će pružiti uvid u okruženje u kome je odrastao i na koji ga je način to obeležilo i formiralo u čoveka u kog je stasao.
Intiman presek očeve biografije, sa posebnom osvrtom na uticaj koji su njegov otac i ljudi oko njega ostavili na mlađe generacije, ima za cilj sagledavanje načina na koje je moguće promeniti i kolektivne i pojedinačne narative, vrednosti i verovanja današnje omladine.

Uzimajući u obzir celokupno teško nasleđe svog oca, Huan Pablo Eskobar, saznanje o tome čime se bavi njegov otac, dobio je sa sedam a prvu veliku lekciju već sa devet godina. Kolumbijski narkobos Pablo Eskobar je savetovao svog sina da nikada ne krene njegovim stopama.

- Moj otac nije osoba koja treba da se oponaša. On je pokazao put koji nikada ne treba da sledimo kao društvo, jer je to put samouništenja, gubitka vrednosti i mesta gde život prestaje da bude važan poručio je Huan Pablo Eskobar i dodao Naučio sam dosta toga od mog oca, a najvažnija od svih lekcija je ta da ako želim da živim, moram biti potpuna suprotnost njemu - rekao je Huan Pablo Eskobar.

Naslednik vođe koluimbijskog narko kartela podeliće s Beograđanima svoju životnu priču.

Republika

Foto: Credit: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Huan Pablo Eskobar

- Imao sam neobičnu privilegiju jer sam bio sin Pabla Eskobara. Za mene je on bio sjajan otac. Imam na hiljade pisama koja mi je napisao i u kojima mi je davao razne savete  ohrabrujući me da steknem obrazovanje, budem dobra osoba, držim se podalje od svega što je loše - rekao je Huan Pablo Eskobar.

On je nakon očeve smrti živeo u Argentini, zajedno sa majkom i sestrom, pod imenom Sebastijan Marokin, gde je završio studije arhitekture. Ponosan na to što je izbegao da postane mlađa verzija svog oca, on je danas arhitekta, dizajner, predavač i pisac.
Njegov otac, Pablo Eskobar, nekada sedmi najbogatiji čovek na svetu, inspiracija je za brojne knjige, filmove, sapunice, pa čak i crtane serije.

Huanova knjiga "Moj otac Pablo Eskobar" koja je objavljena pre nekoliko godina, govori o njihovim životima, istražuje izdaju Eskobara od strane njegove sopstvene porodice, ali prikazuje i duboke i složene odnose koje ima sa majkom i sestrom.

U njoj ističe i to da od nekadašnje očeve imovine, procenjene na 30 milijardi dolara, nije ostalo ništa. Deo prihoda od prodaje svoje knjige Huan je donirao različitim kolumbijskim dobrotvornim projektima.
 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading