"IMALA SAM TREMU ŠTO SNIMAM SA ŽARKOM": Nela Mihailović PROGOVORILA o saradnji s Lauševićem u filmu i seriji Radoša Bajića

Autor:

Zabava

13.03.2024

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija "Vazdušni most" zaokružiće sudbine junaka prikazane u filmu Radoša Bajića.

"IMALA SAM TREMU ŠTO SNIMAM SA ŽARKOM": Nela Mihailović PROGOVORILA o saradnji s Lauševićem u filmu i seriji Radoša Bajića

Foto: Ata images

Film "Heroji Halijarda" stekao je veliki uspeh kod domaće, ali i inostrane publike. Remek-delo reditelja Radoša Bajića nedavno je prikazano u Kapitol hilu na vašingtonskoj premijeri, a u njemu je ulogu ostvariio i legendarni Žarko Laušević.

Serija "Vazdušni most", nastala u produkciji Telekoma Srbija, u koprodukciji sa RTS-om i izvršnoj produkciji "Contrast studios-a", stiže premijerno 16. marta na Prvi program RTS-a, subotom i nedeljom u 20.00 časova. Prvi put u ovom projektu Nela Mihailović dobila je priliku da zaigra s Lauševićem i postane njegova direktna partnerka.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Žarko Laušević i Radoš Bajić na premijeri filma

Nela tumači ulogu majke, Dušanke Jović, a njen partner u filmu i seriji je bio Žarko Laušević, koji se poslednji put pojavio u javnosti baš na premijeri filma "Heroji Halijarda". Ona naglašava da joj je zapravo ovo bio jedini projekat u kojoj su ona i Laušević bili direktni partneri.

- Pamtim kada smo upisali Akademiju, pre više od 30 godina, o čemu god smo mi tada mladi budući glumci razgovarali ko bi nešto mogao da igra uvek je išla rečenica: 'Dobro, Žarko sigurno, ali ko još?'. Znači to je jedno ogromno divljenje i poštovanje prema Žarku kao glumcu - ispričala je Mihailovićeva ta RTS.

Priznaje da je bila veoma uzbuđena i da je gotovo osetila neku vrstu treme kada je trebalo da snima sa Žarkom Lauševićem, ali da je njegova profesionalnost, otvorenost i spremnost da otvori prostor svakom glumcu, potpuno odagnala taj osećaj pritiska.

Serija ima šest epizoda, a glumica Nela Mihailović, otkriva da će u seriji i za one koji su gledali film "Heroji Halijarda" biti iznenađenja.

Republika

Foto: Contrast studios

 

Radnja filma Heroji Halijarda koji je nedavno prikazan u Kongresu Sjedinjenih Država, bavi se sudbinom porodice Jović koja se našla u burnim istorijskim okolnostima Drugog svetskog rata.

- To je jedna tragična priča jedne tipične srpske porodice u ratnom okruženju, a u filmu nisu dovedene sve priče do kraja, dok u seriji naravno da jesu - kaže Nela.

Republika

Foto: Contrast studios

 

Ne želi da otkriva detalje, ali mnoge priče započete u filmu, dobiće svoj rasplet, kao ona o ljubavi devojke koju igra Teodora Dragićević i američkog pilota.

- Svi ti likovi i odnosi su mnogo bogatiji i prisutniji u seriji. Na kraju krajeva, film traje oko dva i po sata, a ovo je šest epizoda. Nisam gledala seriju, ali znam šta sam snimala, tako da i ja jedva čekam i gledaću zajedno sa publikom - dodaje glumica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 


 

Komentari (0)

Loading