VIDNO IZNUREN SE POPEO NA BINU! Žarko Laušević prvi put u javnosti posle izlaska iz bolnice! PUBLIKA GA DOČEKALA OVACIJAMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.10.2023

23:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žarko Laušević je, zbog problema sa plućima bio na lečenju u "Bežanijskoj kosi", a pre mesec dana pušten je na kućno lečenje.

VIDNO IZNUREN SE POPEO NA BINU! Žarko Laušević prvi put u javnosti posle izlaska iz bolnice! PUBLIKA GA DOČEKALA OVACIJAMA! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Čuveni glumac Žarko Laušević večeras se prvi put pojavio u javnosti posle informacije da je hitno smešten u KBC Bežanijska kosa zbog problema sa plućima.

Žarko je na binu, posle premijere filma "Heroji Halijarda" izašao iznuren i znatno mršaviji u odnosu na poslednje pojavljivanje, a publika ga je dočekala ovacijama. 

 

Žarko Laušević je, podsetimo, zbog problema sa plućima bio na lečenju u "Bežanijskoj kosi", a pre mesec dana pušten je na kućno lečenje.

- Laušević je snažan čovek, pametan, mentalno vrlo jak. To je život, nekada naiđu i muke i problemi. On se ozbiljno nosi sa svojim problemom, redovno se čujemo. Molim Boga, a i uveren sam da će on naći snagu i da će pobediti - rekao je reditelj Radoš Bajić za domaće medije kada se pročulo da je poznati glumac bolestan i da je u bolnici.

"Heroji Halijarda", inače,  prate sudbinu porodice Jović. Glavni junak ove priče je otac Kosta, kog tumači Žarko Laušević. Kosta ima tri sina i ćerku. Dok se Mirko (Nikola Rakočević) bori u odredima Jugoslovenske vojske u otadžbini, Sreten (Vučić Perović) pridružio se partizanima, a Ilija (debi na filmu Čubrila Čupića), najmlađi muški naslednik, koga otac želi da sačuva, rastrzan je između dve strane.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nataša

11.10.2023 07:43

Želim mu brzo ozdravljenje. Svaku muku je prošao pa će i ovu. Glumčina i ljudina.