POVREĐENA MILENA VASIĆ! Drama na sceni POZORIŠTA NA TERAZIJAMA - glumica se hitno oglasila!

Autor:

Zabava

07.03.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica sinoć nije uspela da završi predstavu.

POVREĐENA MILENA VASIĆ! Drama na sceni POZORIŠTA NA TERAZIJAMA - glumica se hitno oglasila!

Foto: eStock

Milena Vasić

Na sceni Pozorišta na Terazijama sinoć se odigrala prava drama tokom izvođenja mjuzikla "Mamma Mia"! Glumica Milena Vasić, koja u ovom komadu igra Donu, povredila se tokom prvog čina i nije uspela do kraja da iznese predstavu. 

- Tokom prvog čina glumica se povredila. Uspela je da prvi deo predstave dovede do kraja. I dok je tokom pauze publika ushićeno očekivala drugi čin, iza scene je vršena procena da li i kako nastaviti dalje - navedeno je, između ostalog u objavi na instagram stranici pozorišta.

Brzom reakcijom glumice Jelene Jovičić, koja sa Vasićevom deli ulogu Done u mjuziklu "Mamma Mia", komad je odigran do kraja.

- Druga glumica, tog momenta u vožnji, nakon poziva iz pozorišta, preusmerava svoj pravac na Terazije. Uskače u svoj kostim i nastavlja predstavu. Sinoćni mjuzikl izveden je do kraja, a publika je bila zadovoljna - stoji u objavi pozorišta.

Iz ovog teatra ističu da se iza scene često dešavaju i neki nerežirani momenti.

- Kada smo ostajali bez glasa, drugi su zajmili svoj. Plesali smo kao jedan dok pogledom tražimo odgovor iza zavese da li je sve u redu i dali povreda boli. Muzika nikada nije stala. Jer sva snaga leži kada se svako JA umređi u jedno veliko MI - navodi se dalje u objavi.

Povodom ovog događaja oglasila se i glumica i ostavila svoj komentar na objavu Pozorišta na Terazijama:

Republika

Foto: ATA Images

Jelena Jovičić

- The show must go on (Šou se nastavlja). Volim vas i hvala Jeleni Jovičić - napisala je Vasićeva uz emotikone srca, a odmah je usledio odgovor glumice koja je spasila situaciju:

- I mi tebe volimo i samo nam se ti brzo oporavi. Veliki pozdrav i zagrljaj - napisala je Jelena Jovičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading