BLISTA U TRUDNOĆI: Glumica sa STOMAKOM DO ZUBA na premijeri filma "Heroji Halijarda" u Vašingtonu!

Autor:

Zabava

06.03.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je u poodmakloj trudnoći popularna glumica je tek nedavno objavila da je u drugom stanju.

BLISTA U TRUDNOĆI: Glumica sa STOMAKOM DO ZUBA na premijeri filma "Heroji Halijarda" u Vašingtonu!

Foto: instagram.com/jele_moore

Na Kapitol hilu održana je vašingtonska premijera srpskog filma "Heroji Halijarda", reditelja Radoša Bajića. Svečanosti je prisustvovao slavni glumac i tvorac ove dosad neispričane priče o prijateljstvu Srbije i Amerike, ambasador Republike Srbije u Vašingtonu Marko Đurić, kongresmeni, ali i glumac Stiven Mur koji je dočarao lik američkog pilota, kao i njegova supruga glumica Jelena Mur, zvezda serije "Pevačica". 

Mlada glumica koju je publika u Srbiji zavolela kroz uloge u filmu "Dara iz Jasenovca", serijama "Pevačica" i "Azbuka našeg života" prvi put se pojavila u javnosti otkako je otkrila da je u drugom stanju. Na ovoj velikoj svečanosti na Kapiton hilu Jelena Mur je ponosno pokazala trudnički stomak, koji se isticao u dugoj haljini koja prati liniju tela. Glumica je nedavno objavila srećne vesti na svom Instagram profilu i tada otkrila da čeka devojčicu. Fotografija na kojoj pokazuje trudnički stomak izazvala je lavinu komentara, a čestitke su stizale od mnogih poznatih ličnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Moore (@jele_moore)

Srpska glumica je u braku sa američkim kolegom Stivenom Murom kojeg je upoznala tokom studenskih dana. Jelena je jednom prilikom igrala sa suprugom, a bračni par je obeležio seriju "The Ark". 

Takođe, Jelena i Stiven su osnovali produkcijsku kuću "Full Flower Productions", a kako je glumica nedavno otkrila trenutno rade na razvoju dva projekta koja će biti snimana ove i sledeće godine delom u Americi, delom u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading