TRUDNA ZVEZDA SERIJE "PEVAČICA": Glumica ponosno pokazala STOMAK!

Autor:

Zabava

12.02.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U braku je sa američkim glumcem, koji je glumio u filmu "Heroji Halijarda".

TRUDNA ZVEZDA SERIJE "PEVAČICA": Glumica ponosno pokazala STOMAK!

Foto: RA production/youtube.com

Mlada glumica Jelena Mur, koja je proslavila ulogom omađijane pevačice Emilije u drugoj sezoni serije "Pevačica" čeka prvo dete.

Ona je lepe vesti saopštila svojim pratiocima na društvenim mrežama i objavila sliku na kojoj ponosno pokazuje trudnički stomak.

Jelena, koja je u braku sa američkim glumcem Stivenom Murom, kojeg je dovela u Srbiju, na divan način je saopštila lepe vesti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Moore (@jele_moore)

 

Ona trenutno boravi u Los Anđelesu sa mužem, gde se uslikala u kući s podignutom majicom i pokazala trudnički stomak.

- Nosim ne samo telo unutar tela, već i dušu u duši - napisala je ona.

Ispod objave koja je privukla pažnju, odmah su usledile čestitke poznatih, među kojima su pevačice Milica Pavlović i Milica Todorović koje su s njom igrale u seriji "Pevačica".

- "Ma zezaš! Aaaa čestitam", napisala je Milica Todorović, a čestitke su uputili i mnogi glumci, poput Danice Maksimović, Suzane Petričević, Anje Mandić, Tijana upčeva, Tijana Marković, Teodora Bjelica...

Ova mlada glumica je udata za kolegu Stivena Mura, koji je ostvario ulogu u filmu "Heroji Halijarda" Radoša Bajića. Njih dvoje su se upoznali tokom studenskih dana, a Jelena ističe da joj u ljubavi cvetaju ruže.

U ljubavi sam voljena i zadovoljna svojim životom. Na tom i takvom malo neka ostane - naglasila je ona.

Jelena Mur ostvarila je zapažene uloge u filmu i seriji "Dara iz Jasenovca" i drugoj sezoni serije "Azbuka našeg života". Ipak, najveću pažnju javnosti privukla je ulogom u seriji "Pevačica", koja joj je donela veliku popularnost u Srbiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading