Negativac iz serije "Tajne vinove loze" POSTAO OTAC: Glumac s kolegama SLAVIO DO JUTRA!

Autor:

Zabava

01.03.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radosne vesti stigle u dom Branislava Jerkovića!

Negativac iz serije "Tajne vinove loze" POSTAO OTAC: Glumac s kolegama SLAVIO DO JUTRA!

Foto: instagram.com/vanjnj

Glumac Branislav Jerković, koji se proslavio ulogom u televizijskoj seriji "Tajne vinove loze", postao je otac! Naime, njegova supruga je na svet donela dečaka.

Lepe vesti stigle su u dom Jerkovića, a njegova supruga Lejla objavom na društvenoj mreži Instagram otkrila je koje su ime dali sinu.

-  Vid Jerković, naš sin - poručila je kratko glumčeva supruga na pomenutoj mreži.

Branislav i Lejla su se zavetovali na večnu ljubav 2019. godine.

Republika

Foto: instagram.com/vanjnj

 

Fotografija sa slavlja osvanula je na društvenoj mreži Instagram, a na događaju je bila i njegova partnerka iz serije Vanja Nenadić. Branislav je postao prepoznatljiv po ulozi Dušana Jovića, ,a nova sezona serije označila je povratak godinu dana unazad. Gledaoci otkrivaju tenzije među novim likovima, uključujući Ines Brunjak i Anjinog mladoženju Mateja. Nove intrige se razvijaju kroz priču, sa Inesinim ljubomornim bivšim mužem Josipom, poslovnim čovekom Slobom Grbićem i zelenašem Jagodincom koji dodatno komplikuju već napetu situaciju.

Dok se tenzije među likovima rasplamsavaju, poslednja trećina sezone donosi eksplozivne sukobe i razrešenje dramskih i trilerskih niti. Gledaoci će biti vođeni kroz vrtlog događaja kako bi konačno saznali ko stoji iza trovanja i da li je otrovano vino uopšte bilo namenjeno Anji.

Glumačku postavu predvode talentovani glumci poput Vojina Ćetkovića, Slobode Mićalović, Anite Mančić, Sergeja Trifunovića, Lucije Šerbedžije, Frane Lasića, Nebojše Milovanovića, Jova Maksića, Sene Đorović, Marka Vasiljevića, Aljoše Vučkovića, Ive Manojlović, Luke Grbića, Milice Zarić, Dare Džokić, Staše Nikolić, Ivana Zarića, Marka Janjića i Ivana Zekića.

 

 

Ime Vid u poslednje vreme je sve popularnije. Značenje imena Vid je raznoliko, a najčešće označava onog "koji sve vidi i sve može"; "koji je čudotvoran"; "koji se bori za svoja ubeđenja"; "koji je dragocen kao vid oka"; "koji je viđen"; "koji je prorok i koji vidi unapred i zna šta treba da čini".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading