HOSPITALIZOVAN POZNATI GLUMAC: Vidimo se ako preživim!

Autor:

Zabava

27.02.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Pervan zabrinuo je fanove objavom na Instagramu.

HOSPITALIZOVAN POZNATI GLUMAC: Vidimo se ako preživim!

Foto: youtube/printscreen/Projekt Velebit

Glumac Željko Pervan je hospitalizovan zbog problema sa srcem. Hrvatski komičar, scenarista i glumac, poznat po humorističkom šou programu "Večernja škola", napisao je na svom Instagram profilu da ide na operaciju, uz fotografiju iz bolnice.

- Dragi moji fanovi, sutra idem na reparaciju srca. Ako preživim, vidimo se uskoro - poručio je Pervan, a ova objava izazvala je zabrinutost među njegovim fanovima i pokrenula lavinu komentara podrške.

Njegov širok osmeh na fotografiji uneo je dozu pozitivnosti i optimizma i pokazao da se Pervan ne predaje i da je i u ovim teškim trenucima vedrog duha. Glumac je operisan i oseća se dobro.

- Dragi svi, Željko je dobro , sledi oporavak. Hvala vam svima na velikoj podršci - napisano je u komentaru ispod objave, u ime Željka Pervana.

Pervan je najveću prepoznatljivost u javnosti stekao kao autor humorističkog šou programa "Večernja škola" i "Večernja škola: Povratak upisanih", a ostvario je uloge u jugoslovenskom filmu "Obećana zemlja", kao i u seriji "Kud puklo da puklo", koja se emitovala i u Srbiji. Najveći uspeh ostvario je kao komičar, a često drži stendap nastupe u barovima širom Hrvatske.

Pervan je prošle godine ponovno okupio ekipu iz "Večernje škole" te objasnio da je turneja oproštajna i da nema nameru krenuti s novim nastavcima.

"Večernja škola" je i danas veoma popularna na prostoru bivše Jugoslavije, a o tome svedoče i brojne epizode šoua koje na Jutjub platformi broje više od 300.000 pregleda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading