MISTERIJA O SMRTI GLOGOVACA! Ovaj KLJUČNI DETALJ otkriva veliku tajnu Milovana i Nebojše!

Autor:

Zabava

16.02.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalj o smrti Nebojše i Milovana Glogovca tera suze na oči.

MISTERIJA O SMRTI GLOGOVACA! Ovaj KLJUČNI DETALJ otkriva veliku tajnu Milovana i Nebojše!

Foto: ST/Dragan Kadić, Tanjug/R. PRelic

Otac našeg poznatog glumca Nebojše Glogovca, protojerej-stavrofor Milovan Glogovac je preminuo noćas, u petak iza ponoći, kao i njegov sin. Milovan je preminuo šest godina nakon smrti sina Nebojše. On je bio sveštenik u penziji, a o svom Nebojši uvek je govorio sa puno ljubavi.

Naime, poznato je da je Nebojša Glogovac preminuo u petak, nakon duge i teške bolesti, o kojoj je njegov otac Milovan pričao u jednom od intervjua. Milovan je ispričao da vest o smrti sina saznao je od Nebojšine supruge, Milice, koja je ispričala da je nakon poslednje terapije uspeo da se našali sa njom, ali da je kasnije, posle ponoći izdahnuo. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Milovan Glogovac

 

- Tog popodneva, tog četvrtka, on je bio podosta u lošemn stanju. Trebalo je da primi i drugu hemioterapiju. Uz njega je bila njegova supruga Milica. Ona je bila stalno sa njim. Sve vreme. I ja sam bio sa njim. Smestili smo ga u krevet i nismo tada mnogo pričali. Sestre su mu priključile terapiju i ja sam otišao. Oko osam uveče Milica nam se javila. Kaže nam: "Dobro je podneo terapiju, čak se i šalio sa mnom... U petak oko dva po ponoći"... Bolest je bila jača. Nagla. Za mesec dana ga nam je uzela - ispričao je on za RTS, te dodao:

Foto: ST/Dragan Kadić, Tanjug/R. PRelic

Nebojša Glogovac i Milovan Glogovac

 

Dok smo mi živi, molitva je veza sa onima koji više nisu sa nama. Bogu se obraćamo kao prijatelju, kao jednom od nas koji je prošao kroz ljudke probleme i zbog toga je u stanju da shvati naš bol i tugu. 40 godina sam sahranjivao ljude i mlade i stare i decu i pokušavao da im kao sveštenik pružim utehu, dam nadu, očuvam veru. Ali kada se meni desio gubitak, bio sam prepušten tome da sam nađem snage da očuvam sebe u bolu. Moram da dodam da je velika neistina da sam ja sinu držao opelo na sahrani - rekao je on.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading