PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON POMENA: Udovica Nebojše Glogovca zablistala na premijeri filma "Sunce mamino"

Autor:

Zabava

13.02.2024

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojne poznate ličnosti došle su na premijeru crne komedije, koja je privukla veliku pažnju domaće javnosti!

PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON POMENA: Udovica Nebojše Glogovca zablistala na premijeri filma "Sunce mamino"

Foto: ST/Dragan Kadić

Film "Sunce mamino" premijerno je prikazan večeras u beogradskoj mts dvorani, gde se publici poklonika ekipa ove crne komedije, a brojne poznate ličnosti došle su da podrže ovaj događaj.

Crvenim tepihom prošetali su reditelj Kosta Đorđević sa partnerkom Bojanom Andrić, direktorkom fotografije, zatim glumci Pavle Čemerikić, Alisa Radaković, Denis Murić i Pavle Mensur.

Podršku vrednoj ekipi dale su mnoge poznate ličnosti, među kojima su reditelj Srdan Golubović, Darko Bajić, glumac Tomislav Trifunović, Nebojša Ilić Cile, Miodrag Radonić Baća, Ivan Karl, pevačica Zejna, Sofija Šašić, pevačica Zera, pevač Rouzi, kao i mnogi drugi.

Posebnu pažnju privukla je Milica Glogovac, udovica legendarnog Nebojše Glogovca, koja se prvi put pojavila u javnosti nakon njegovog šestogodišnjeg pomena, koji je održan 9. februara.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Milica Glogovac na premijeri filma "Sunce mamino"

Tinejdžerska priča "Sunce mamino", koja je žanrovski okarakterisana kao crna komedija, spojila je na istom zadatku glumicu Branku Katić i njenog sina Luija, koji je svoju mamu posmatrao iza kamere. Naime, Branka u filmu reditelja Koste Đorđevića igra majku glavnog junaka Relje, dok je njen naslednik Lui volontirao na filmu kao asistent direktora fotografije Bojane Andrić.

Dok Relja pokušava da razvije svoju ljubavnu priču i osvoji lepu Anu (Alisa Radaković) kod kuće ga čeka majka namrgođena i tankih živaca. Branka je otkrila više detalja o svojoj ulozi. U ovoj srpsko-hrvatskoj koprodukciji igraju i Alisa Radaković (Ana), Denis Murić, Pavle Mensur i drugi. Film će na redovnom bioskopskom repertoaru biti od 15. februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading