ODRŽAN POMEN NEBOJŠI GLOGOVCU: Neutešna udovica Milica na groblje ponela buket crvenih ruža!

Autor:

Zabava

09.02.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac nas je napustio pre šest godina, a danas je u Aleji zaslužnih građana održan pomen!

ODRŽAN POMEN NEBOJŠI GLOGOVCU: Neutešna udovica Milica na groblje ponela buket crvenih ruža!

Foto: ST/D. KADIĆ

Legendarni glumac Nebojša Glogovac nas je pre šest godina napustio u 49. godini, a iza sebe je ostavio suprugu Milicu, ćerku Sunčicu, sinove Gavrilča i Miloša i oca Milovana. Glogovac je sahranjen u Aleji zaslužnih građana u Beogradu, a na groblje je danas došla njegova supruga Milica.

Milica je došla na groblje sa buketom crvenih ruža, a pomenu prisustvuju glumice Milena Predić, Jelena Đokić i mnogi drugi, prenosi "Blic".

Republika

Foto: youtube.com/TV Prva

Milica Glogovac

Podsetimo, Glogovac je preminuo 9. februara 2018. godine na Institutu ta onkologiju i radiologiju Srbije u 49. godini nakon kraće bolesti. 

Njegov odlazak ostavio je prazninu na kulturnom nebu Srbije, ali je Glogi nastavio da živi kroz svoje uloge koje je ostvario na filmu, televiziji i pozorištu tokom višedecenijske karijere.

U decembru 2017. godine saznao je da boluje od raka i zato je pomoć potražio i na jednoj klinici u Nemačkoj, ali bez uspeha. 

Republika

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Nebojša Glogovac

Nebojša Glogovac je rođen 30. avgusta, 1969. u Trebinju, u porodici sveštenika Milovana i Milene Glogovac. Porodica se preselila u Pančevo kada je Nebojša imao 7 godina. Glogovac je imao malu ulogu školskog druga Slobodana Popadića u tada vrlo popularnoj seriji „Bolji život“ (1987).

Posle srednje škole je upisao studije psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Nakon dve godine studija se predomislio i 1990. je upisao glumu na beogradskom Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesora Vladimira Jevtovića. Zajedno sa njim su studirali Nataša Ninković, Vojin Ćetković i Sergej Trifunović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading