MALI DŽEJ DOBIO PASOŠ, pa odmah otputovao u Beč!

Autor:

Zabava

11.02.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Film "Nedelja" premijerno je prikazan u Beču.

MALI DŽEJ DOBIO PASOŠ, pa odmah otputovao u Beč!

Foto: ST/Dragan Kadić

Zvezda filma "Nedelja" Alen Selimi otputovao je sa ekipom u Beč, gde je ostvarenje o Džeju Ramadanovskom premijerno prikazano. Bio je to prvi put da je mali Džej otputovao u inostranstvo.

Zahvaljujući angažmanu njegovog starijeg kolege Huseina Alijevića Huse, mladi glumac je dobio pasoš i zajedno sa publikom u Beču pogledao film. "Nedelju" je pogledala i pevačica Dragana Mirković, koja je utiske podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Alen ima 12 godina i ovo mu je prva uloga na filmu, a kako je svojevremeno ispričao za Republiku brzo se navikao na tempo snimanja.

Republika

Foto: Foto Matija Borbelj

 

Ustajao sam oko 4, 5 ujutru, ali sam se super navikao zato što svaki dan rano ležem i rano ustajem. I čim me pozovu ja se spremim. Stariji brat je uvek bio sa mnom na snimanju i čuvao me, a moja sestra u filmu igra Džejovu sestru - ispričao je Alen i dodao da nije istina da ne zna da čita, kao što je novinarima rečeno prilikom predstavljanja filma:

Znam da čitam i da pišem. Idem u školu, peti sam razred, a omiljeni predmet mi je matematika.

Foto: Republika

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adria Film (@adriafilm)

Pred našim kamerama Alen je otkrio i kako je dobio ulogu u filmu "Nedelja".

Te večeri kad sam prodavao ruže sreo sam Anu. Upoznali smo se i ona me je pitala da li znam da pevam, na šta sam ogovorio da znam, naravno. Rekla mi je da otpevam jednu pesmu od Džeja i ja sam odmah zapevao "Nedelju". Ona je rekla: "Bravo! Ipak smo našli malog Džeja" - rekao je Alen kroz osmeh i dodao da se sklonio s ulice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading