DŽEJ UDARIO NA TOMU: "Nedelja" preti da postane NAJGLEDANIJI FILM u domaćim bioskopima

Autor:

Zabava

09.02.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivna priča o Džeju Ramadanovskom obara rekorde gledanosti.

DŽEJ UDARIO NA TOMU: "Nedelja" preti da postane NAJGLEDANIJI FILM u domaćim bioskopima

Foto: Pelicula production

Prema navodima distributera filma "Nedelja", biografsku priču o slavnom pevaču Džeju Ramadanovskom, u režiji Nemanje Ćeranića, za samo tri nedelje pogledalo je 400.000 ljudi, te se čini da se ponovila euforija kakva je zavladala po objavljivanju filma "Toma" Dragana Bjelogrlića 2021. godine.

Priča o Tomi Zdravkoviću osvojila je srca publike, a prema zvaničnim podacima Filmskog centra Srbije to ostvarenje bilo je najgledanije 2021. godine sa 675.319 gledalaca. 

Ipak, film o Džeju koji je za tri nedelje pogledalo 400.000 ljudi mogao bi da premaši rekord koji je "Toma" zadao tri godine ranije. Distributer filma "Nedelja" Art Vista ponosno poručuju: "Bioskopi su ponovo puni".

Republika

Foto: Promo foto

 

- Ovog puta razlog tome je emotivna priča o životu pevača Džeja Ramadanovskog koja osvaja srca publike širom regiona. O uspehu ostvarenja "Nedelja" svedoči činjenica da je za samo tri nedelje ovaj film videlo čak 400.000 gledalaca - navodi se u saopštenju i dodaje:

- Publika ima priliku da pogleda, do sada malo poznate, detalje Džejevog života i to je ono što ovo ostvarenje izdvaja. Producent Vladan Anđelković i scenarista Stefan Bošković, u saradnji sa Telekomom Srbija i Filmskim centrom Srbije, su na jedan poseban način uspeli da ožive nasleđe poznatog pevača.

U filmu "Nedelja" publika je prvi put imala priliku da vidi pevača Huseina Husu Alijevića u ulozi glumca, koji je maestralno dočarao lik Džeja, kao i taletovanog Alena Selimija, koji je dočarao pevačevo detinjstvo.

Republika

Foto: Tanjug

 

Marko Janketić u ulozi Džejovog brata pobrao je sjajne kritike, dok su Milica Janevski i Zlatan Vidović oduševili gledaoce ulogama Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića. Pored njih, zapažene uloge ostvarili su i Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić,Ana Pindović, Maša Đorđević, Stojša Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i mnogi drugi.

Dalje u saopštenju navodi se da je "Nedelja" vratila Džejeve stihove u kafane:

- Mladi, čak i oni koji nisu imali priliku da dožive njegovu eru, zahvaljujući filmu, otkrili su dubinu njegovih pesama i prepoznali se u njihovim emocijama. Za starije, Džejeve reči su ostale nosilac nostalgije i uspomena, dok je pesma "Za kraj" postala neizostavan deo repertora na mnogim slavljima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading