NEPRIKOSNOVENA DRAMA, KOJA ĆE VAS PRIKOVATI ZA MALE EKRANE: Ne propustite maestralnu seriju samo na HAPPY TV!

Autor:

Zabava

07.02.2024

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napeta dramska serija “Sve za moju porodicu” okuplja izvrsnu glumačku ekipu!

NEPRIKOSNOVENA DRAMA, KOJA ĆE VAS PRIKOVATI ZA MALE EKRANE: Ne propustite maestralnu seriju samo na HAPPY TV!

Foto: HappyTV

Neverovatna životna priča “Sve za moju porodicu” opčinila je publiku širom sveta, naročito zbog veoma realnog i dalekosežnog prikaza sudbine nedužnih ljudi koji su se suočili sa tragedijom.

Četvoro dece Kadir, Omer, Asije i Emel izgubili su roditelje na tragičan način, ali su istinskom podrškom i ljubavlju uspeli da prevaziđu sve teške momente i odbacivanja u najtežim životnim momentima. Da nisu imali jedni druge – posledice bi možda bile dalekosežnije.

U kojoj meri znači podrška porodice?

Kada se dogodi iznenadna promena, porodična disfunkcija i rascep, u ljudima može prouzrokovati toliko snažne emocije da čak nedeljama, mesecima i godinama mogu osećaju posledice. Naročito ukoliko govorimo o adolescentima i deci, koja su navikla na porodičnu toplinu, sigurnost i pažnju, a nju mogu osetiti samo od roditelja i braće i sestara. Kada je dogodi urušavanje fundamenta i ustaljenog spokoja, važno je potražiti adekvatnu pomoć i na sve načine ostati povezan s bližnjima, koliko god u tom momentu delovala – bezizlazna situacija. Savete, težnje, želje i strahove delite bezrezervno, to je jedini put ka istinskom prosperitetu. Zajedničke aktivnosti, očuvanje porodičnih vrednosti, svakodnevni razgovori mogu zaceliti sve rane.

Na Happy televiziji pratite neprikosnovenu dramu koja će vas prikovati za male ekrane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading