NE PROPUSTITE NOVU MAESTRALNU SERIJU “SVE ZA MOJU PORODICU” SAMO NA HAPPY TV: Uzbudljiva drama na plećima nosi razarajuću BOL!

Autor:

Zabava

05.02.2024

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napeta dramska serija “Sve za moju porodicu” okuplja izvrsnu glumačku ekipu!

NE PROPUSTITE NOVU MAESTRALNU SERIJU “SVE ZA MOJU PORODICU” SAMO NA HAPPY TV: Uzbudljiva drama na plećima nosi razarajuću BOL!

Foto: HappyTV

Obilje snažnih emocija, surove realnosti, i razarajuće boli doživeće četvoro mladih ljudi, koji su u istom danu tokom dve različite nesreće ostali bez oba roditelja.

Glavni uzrok obe nesreće leži samo u jednom moćnom čoveku - Akifu i njegovim nepromišljenim postupcima, koji su doneli nesagledive posledice po tuđe živote. Dok oni pokušavaju da prebrode sve nedaće i bez podrške roditelja osvoje svet, putevi im se konstantno prepliću s Akifom, kako u dobru - tako i u zlu.

Napeta dramska serija “Sve za moju porodicu” okuplja izvrsnu glumačku ekipu, pa će na ekranu publiku opet oduševljavati poznata glumica Ahu Agtu koja je u hit seriji “Tuđi život” dočarala pohlepnu advokaticu Džandan, dok će opakog Akifa igrati pozorišni i televizijski glumac Celil Nalcakan, poznat i po ulozi Dilavera u seriji “Sila”.

Pravo osveženje u hit seriji biće nova talentovana lica turske glumačke scene, poput Džigita Kocaka, Su Burcu Jazgi Coskun, Cihana Simseka, Onura Sejita Jarana i drugih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading