NAŠ GLUMAC SKRHAN OD BOLA: Mima se POTRESNIM REČIMA oprostio od voljene koleginice (FOTO)

Autor:

Zabava

25.01.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karažić je sa Ivanom Mrvaljević ostvario odličnu hemiju tokom snimanja serije ""Budva na pjenu od mora".

NAŠ GLUMAC SKRHAN OD BOLA: Mima se  POTRESNIM REČIMA oprostio od voljene koleginice (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Mima Karadžić

Javnost širom regiona potresla je vest o smrti istaknute crnogorske glumice, producentkinje i umetnice Ivane Mrvaljević, koja je preminula u 47. godini života.

Ivana je iza sebe ostavila dubok trag u svetu pozorišta i televizije, a zauvek će biti upamćena po svojim brojnim ulogama kojim je osvajala publiku. Njena izvanredna gluma prepuna emocija ostavljala je snažan utisak na svakog gledaoca.


Jedna od uloga koja je posebno obeležila Ivaninu karijeru je i uloga u popularnoj TV seriji "Budva na pjenu od mora".

Gledaoci su je zavoleli u ovoj seriji, a posebno je ostvarila sjajnu hemiju sa glumcem Milutinom Mimom Karadžićem.


Njena prerana smrt ostavila je kolege i prijatelje u dubokoj tugi, a Mima se emotivnim rečima oprostio od voljene koleginice. Na društvenim mrežama, on je evocirao uspomenu na Ivaninu divnu ličnost, sjajno glumačko umeće i nežnost koju je unosila u svet oko sebe.

- Otisla je danas draga Ivana, otišla i neće se vratiti, otišla prerano, ostavila nas je a nije trebalo, ne još, ne još dugo. Ivana Mrvaljević divna majka, sjajna glumica, dobar čovek, lepa i nežna žena i sjajan drug. Putuj s anđelima draga Ivana - napisao je Karadžić na Instagramu.

Ivana Mrvaljević zauvek će ostati upamćena kao talentovana umetnica koja je svojim radom obogatila umetničku scenu regiona. Njeni prijatelji, kolege i publika čuvaće je u sećanju kao izuzetnu glumicu, ali pre svega kao divnu osobu, majku i prijatelja. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading