LAUŠU PRETILI SMRĆU, ON POTEGAO PIŠTOLJ: Otkrivena JEZIVA ISTINA nakon Žarkove SMRTI, nikada nije pričao o ovome!

Autor:

Zabava

21.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena velika istina o životu Žarka Lauševića!

LAUŠU PRETILI SMRĆU, ON POTEGAO PIŠTOLJ: Otkrivena JEZIVA ISTINA nakon Žarkove SMRTI, nikada nije pričao o ovome!

Foto: E-Stock

Žarko Laušević, čuveni glumac koji je ogromnu popularnost stekao ulogom u filmu "Šmeker" davne 1986, danas bi proslavio 64. rođendan. Njegova smrt označila je kraj jedne filmske ere u Srbiji i ostavila veliku prazninu. 

Foto: ATA Images

Žarko Laušević

Jedan od istaknutijih advokata Toma Fila gostujući u emisiji, otkrio je da su Lauševiću tokom njegovog života pretili da će ga ubiti, te da je zbog toga on uzeo pištolj, pa prepričao čitavu situaciju koja se tada desila

- Pretili su mu da će ga ubiti, da će ovo, da će ono. Iz tog razloga je uzeo pištolj. Rekao mi je: "Ja sam ubica!" Nikada on to sebi nije mogao da oprosti - priča Toma Fila na Informer TV.

Foto: ATA Images

Toma Fila

 

Inače, Žarko Laušević je rođen na Cetinju u Crnoj Gori 1960. godine. Sa 16 godina poželeo je da bude glumac, te je 1979. godine upisao studije na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Minje Dedića. Na filmu je debitovao 1982. godine, ulogom u filmu "Progon“. Vrlo brzo dobio je jednu od glavnih uloga u TV seriji "Sivi dom“ (1984), koja mu je donela veliku popularnost.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading