LAUŠEVA UDOVICA S NJIM OBELEŽILA ŽARKOV ROĐENDAN: 10 godina su zajedno slavili, a sada nije očekivao ovakvo IZNENAĐENJE (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.01.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zajednički prijatelji okupili su se na Bogojavljenje, kada su rođeni i Laušević i Mensur, te uglas Irfanu zapevali rođendnasku pesmu.

 

 

Glumac Irfan Mensur proslavio je juče svoj 72. rođendan, a porodica i kolege su mu priredile iznenađenje. Međuim, ovo je prvi rođendan posle deset godina koji Mensur slavi bez svog velikog prijatelja Žarka Lauševića, koji je preminuo 15. novembra. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Eli Winston/Everett/Profimedia

Anita Laušević je bila na rođendanu Žarkovog kolege koji je rođen istog dana

Kako je poznati glumac nedavno otrkio oni su godinama unazad zajedno slavili rođendan.

- Imao sam tu sreću da sam možda poslednjih deset rođendana proslavio sa Žarkom, mojim dobrim drugom, jer smo rođeni istog dana na Bogojavljenje. Nažalost, ove godine on tu neće biti, ali će biti svi ljudi koji su se okupljali kada je on bio živ, doći će na to okupljanje i zajedno ćemo se prisetiti Žarka. On će biti sa nama u mislima, a sigurno će nas on gledati odozgo. Takav je on - rekao je Irfan za Blic.

Kako je rekao, tako je i obeležio svoj i Žarkov rođendan u istom društvu kao kad su obojica zajedno slavili. 

Foto: Printskrin/Instagram

Irfan Mensur okupio zajedničke prijatelje i obeležio svoj i Laušev rođendan

Na snimku koji je objavio njegov sin Pavle Mensur na društvenim mrežama, može se videti kako mu aplaudiraju i pevaju rođendansku pesmu. Glumac nije skidao osmeh sa lica, a ono među gostima je bila i Anita, supruga pokojnog Lauševića.

Podsetimo, glumac Žarko Laušević juče bi proslavio 64. rođendan. Nažalost, on je u novembru preminuo nakon duže borbe sa teškom bolešću. Ispraćen je uz najtužniju pesmu "Sve što želim u ovom trenutku" iz kultne serije "Sivi dom" u kojoj je imao zapaženu ulogu.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading