DA LI SE SEĆATE BORE IZ SERIJE "NEKI NOVI KLINCI"? Preko noći je NESTAO, a sada se pojavio snimak kako izgleda danas - ŠOK TRANSOFRMACIJA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.01.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe Mandić danas izgleda totalno drugačije.

DA LI SE SEĆATE BORE IZ SERIJE "NEKI NOVI KLINCI"? Preko noći je NESTAO, a sada se pojavio snimak kako izgleda danas - ŠOK TRANSOFRMACIJA! (VIDEO)

Foto: Youtube.com Printscreen

Serija "Neki novi klinci" je ostavila neizbrisiv trag u sećanju mnogih tinejdžera širom Srbije. Iako je prošlo više od 20 godina, likovi iz ove serije i dalje su prepoznatljivi, a jedan od njih je i Đorđe Mandić, koji je tumačio lik Bore.

Đorđe je tada bio doseljenik iz Amerike, gde je imao priliku da vidi Dženifer Lopez, ali je trebalo vremena da se uklopi sa ostalim učenicima iz razreda VIII3. Prvi prijatelji koje je stekao bili su Fića i Džoni, a njihovo prijateljstvo je privuklo pažnju gledalaca.


Nakon završetka serije, mnogi od glumaca nisu nastavili karijeru u glumi, a isto važi i za Đorđa. Diplomirao je na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje i već preko 14 godina uspešno radi kao licencirani trener i sudija. Takođe, Đorđe je višestruki državni prvak i nosilac medalja sa međunarodnih takmičenja.

Iako se ne eksponira u javnosti, Đorđe je postao prepoznatljiv na TikTok profilu škole u kojoj radi, gde je mnogi prateći video komentarisali njegov izgled i prepoznatljivost iz serije "Neki novi klinci".

Foto: Youtube.com Printscreen

Đorđe Mandić u seriji ,,Neki novi klinci"

 


Uprkos tome što je prošlo više od dve decenije od snimanja serije, Đorđe Mandić i dalje je tema interesovanja mnogih, a njegov uspeh u trenerskoj karijeri samo je potvrda da se vredan rad i talenat uvek prepoznaju, bez obzira na to u kojoj oblasti se ostvaruju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading