UF, OVO JE BOLELO! Biković doživeo peh tokom predstavljanja novog filma!

Autor:

Zabava

05.01.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Miloš Biković na svom Instagramu objavio je video u kojem poziva publiku da pogleda njegov novi film "Sluga 2", koji se od juče prikazuje na velikom platnu u bioskopima širom Srbije. Tom prilikom desilo mu se nešto potpuno neočekivano!

UF, OVO JE BOLELO! Biković doživeo peh tokom predstavljanja novog filma!

Foto: Republika.rs

Komedija "Sluga 2", nastavak najpopularnijeg ruskog filma svih vremena, u režiji Klima Šipenka sa kojim je jedan od najpopularnijih i najuspešnijih srpskih glumaca Miloš Biković sarađivao i u filmu "Izazov" delom snimanom u svemiru, stigao je u bioskope širom Srbije.

Biković je iskoristio sunčan zimski dan da snimi video u kojem poziva gledaoce da pogledaju nastavak "Sluge" na velikom platnu i tom prilikom je doživeo peh! Udario je nogom o sto, a koliko ga je to zabolelo najbolje se vidi na njegovom licu.

Ipak, kao pravi profesionalac Miloš je nastavio sa obraćanjem svojim pratiocima na Instagramu i poručio da očekuje komentare o smehotresnom nastavku priče u kojoj tumači razmaženog mladića. 

Biković je nedavno poručio da je "Sluga 2" "solidan, ako ne i bolji nastavak" prvog filma koji je 2019. postao najgledaniji ruski film, i da se nada da će ga po gledanosti prevazići.

U Šipenkovom filmu "Sluga" (2019) Biković je igrao razmaženog mladića koji se u svojevrsnom rijalitiju našao nesvesno u ulozi sluge u ruskom selu iz prošlosti. U nastavku Biković, u sličnim lažiranim okolnostima rakošnih dvoraca carske Rusije u vreme Napoleonovog rata 1812. godine, pomaže razmaženoj Katji koju igra Aglaja Tarasova.

Ovaj film je lagana priča o važnim stvarima - spasenju ljudske duše. Društvo se okupilo da spasi pojedinca od njegovih postupaka i njega samog - naglasio je Biković.

U filmu igraju i Ivan Ohlobistin, Aleksandar Samojlenko, Marija Mironova, Olga Dibceva, Natalija Rogožkina, Sofija Zajka, Pavel Derevjanko i mnogi drugi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading