ZLATAN VIDOVIĆ PROGOVORIO O NASTAVKU "CRNE SVADBE": Nailazio sam na razna iskušenja!

Autor:

Zabava

04.01.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno jedan od najpopularnijihh i najangažovanijih glumaca na ovim prostorima Zlatan Vidović otvorio je dušu za naš portal i otkrio šta gledaoce čeka u drugoj sezoni dugo očekivane serije "Crna svadba", koja tokom 2024. stiže na male ekrane.

ZLATAN VIDOVIĆ PROGOVORIO O NASTAVKU "CRNE SVADBE": Nailazio sam na razna iskušenja!

Foto: ST/Dragan Kadić

Zlatan Vidović

Novi zaplet, sudar mračnih sila, natprirodne priče i delimično izmenjena glumačka postava obeležiće povratak katabaze na male ekrane. Dok je u prvoj sezoni "Crne svadbe" akcenat bio na vlaškoj magiji, u novih 10 epizoda razrađuje se ideja Balkana, kao centra sveta i poprišta večne borbe dobra i zla.Ovog puta, Zlatanu Vidoviću pripala je jedna od glavnih uloga, a poznati glumac za Republiku otkriva detalje o svom liku.

- Pre svega, mnogo se radujem što sam postao deo ove odlične serije, koja je postigla regionalni uspeh. Snimanje je počelo pre nekoliko dana, a ja igram sveštenika Jovana. On pokušava da se bori protiv sila zla i na tom putu nailazi na razna iskušenja i prepreke. Drago mi je što se reditelj Nemanja Ćipranić odlučio baš za mene da igram tu zaista važnu i veliku ulogu - kaže glumac.

Republika

Foto: youtube/Printscreen

 

Radnja prati dva vremenska toka. Prvi nas vraća u 2002, u period kada Petar (Uliks Fehmiju) istražuje seriju bizarnih samoubistava tinejdžera, povezanih s misterioznim i zlokobnim kultom Crna ruža, dok se drugi odvija u sadašnjosti i prikazuje Natašu Janković (Jelena Đokić), psihologa iz prvog dela koja je sada monahinja i od zakona se skriva pod okriljem Crkve. Uporedo s tim Bane Tomić (Nikola Kojo), policajac koji je završio na poternici, krijući se od bivših kolega, pokušava da pronađe nestalog Petra i otkrije ko mu je namestio svirepo ubistvo.

Zvezda filma "Oluja" i serije "Pevačica" kaže da u nastavku "Crne svadbe" možemo da očekujemo mnogo uzbuđenja.

- Glavni partneri su mi Jelena Đokić i Nikola Kojo, a moj lik se vezuje za radnju u sadašnjosti. Mislim da će druga sezona biti još bolja i uzbudljivija i jedva čekam da je publika vidi. Ovaj scenario jedan je od najboljih koji sam pročitao u poslednje vreme - ističe Vidović.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading