OSTALA JE BEZ DELA TELA, ALI JOŠ UVEK MOŽE DA URADI OVO: Samo pogledajte šta može u TERETANI - ZVER! (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

04.01.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Motivacija koja vam je danas potrebna.

OSTALA JE BEZ DELA TELA, ALI JOŠ UVEK MOŽE DA URADI OVO: Samo pogledajte šta može u TERETANI - ZVER! (FOTO/VIDEO)

Foto: Instagram/stylish_gym_204

Devojka bez ruke trenira

Jedna Instagram stranica danas će biti motivacija mnogima. Kada mislite da nešto ne možete samo pogledajte šta radi ova devojka i biće vam mnogo lakše da se nosite sa problemima.

U pitanju je profil koji objavljuje treninge i tako motiviše mnogobrojne korisnike ove pomenute društvene mreže. U jednom od videa želeli su da pokažu da čak ni nakon amputiranja ruke, određene osobe neće odustati od treninga i dizanja tegova.

Tako, imali smo prilike da vidimo devojku bez ruke koja ne odustaje od nemogućeg - ili se bar tako čini! Devojka bez desne ruke želi da podigne teg i to prventstveno koristeći obe ruke.

Foto: Instagram/stylish_gym_204

Devojka bez ruke pokušava da podigne teg

Da bi to uradila kanap je zakačen za teg kao vid pomoći. U videu se prikazuje kako nekoliko puta devojka diže teg, ali on joj ispada, odnosno nema dovoljno snage da ga podigne. Svaki put kanap se otkači, što deluje bolno. Tek nakon nekoliko pokušaja ona je uspela da ga podigne i tako oduševi sve one koji su ovaj video pogledali. U pitanju je teg od 20 kilograma, odnosno sa svake strane ima po 10.

Ispod videa nizale su se samo lepe reči za postignuće ove devojke.

"Bravo", "Svaka čast za tebe", "Kako si ovu uspela", "Pravi borac u životu", "Samo tako nastavi", "Ovo je sve što mi je trebalo danas", "Svaka ti čast, ja ovo ne mogu da uradim ni bez povrede", pisali su ispod videa oduševljeni ljudi.

Pogledajte video koji je mnoge ostavio bez reči:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading