POKUŠALA JE DA ČUČNE SA VELIKOM KILAŽOM DOK JE TRENER PRIDRŽAVAO: Kada je krenula napred već je bilo kasno za POMOĆ, u teretani je nastala PANIKA! (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

01.01.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda je bila neizbežna.

POKUŠALA JE DA ČUČNE SA VELIKOM KILAŽOM DOK JE TRENER PRIDRŽAVAO: Kada je krenula napred već je bilo kasno za POMOĆ, u teretani je nastala PANIKA! (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/bradley_martyn/

Povrede u teretani su česte čak i kada se izvode ozbiljne vežbe uz pomoć trenera. Sledeća situacija koja se dogodila je još jednom dokaz da morate biti oprezni kada izvodite vežbe u teretani. Na Instagram profilu Bredli Martin osvanuo je jedan video koji je odličan podsetnik za sve da ni jednu vežbu ne rade, pogotovo ne sa velikim težinama, ako nisu sigurni da mogu da je izvedu. Upravo zbog toga ova devojka se ozbiljno povredila.

Na snimku se vidi devojka kako diže tegove u teretani. Otprilike, u pitanju je oko 40 kilograma. Ona je pokušala da se spusti sa šipkom koja je na sebi imala otežanje, a osoba iza nje je držala, odnosno trener. Kada je krenula da pada, padala je ka napred, te osoba iza nje nije mogla da je sadrži. Povredila je vrat što se može videti na snimku koji je objavljen. Ogromna crvena linija pokazala je da je u pitanju teža povreda na vratu.

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/bradley_martyn/

Devojka se povredila u teretani prilikom izvođenja vežbe

Video je prikupio više od 13 miliona pregleda, a komentari šokiranih ljudi samo su se nizali. Ipak, mnogi smatraju da je veliku grešku napravio trener koji je trebalo da pomogne, a ne da odmogne u ovoj situaciji.

"Ovo je užas, nije najbolji način da se uradi preventiva nečega", "Zašto je onda on ovde?", "On sve vreme stoji iza tebe, ali nije ti dao pomoć koja ti je bila potrebna", "Treneru je potreban trener", "Epska greška", poručivali su u videu koji je objavljen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading