KOLEGE SKRHANE BOLOM! Glumci se oproštaju od Jelene Čvorović, duboko ih je potresla njena SMRT!

Autor:

Zabava

06.12.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumci se opraštaju od koleginice Jelene Čvorović Paunović, koja je preminula u 75. godini!

KOLEGE SKRHANE BOLOM! Glumci se oproštaju od Jelene Čvorović, duboko ih je potresla njena SMRT!

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATAImages, youtube/printscreen/ Grand Magazin Tv Grand

Glumica Jelena Čvorović Paunović preminula je danas, u 75. godini. Od slavne glumice, koja se proslavila na televiziji i u pozorištu, oprštaju se mnogobrojne kolege.

Glumicu Lidiju Vukićević je duboko potresla smrt koleginice.

- Jao baš sam se rastužila... Odavno se nismo čuli. Bila je baš duhovita žena. Bila je vedrog duha. Radile smo zajedno u BDP-u- rekla je drhtavim glasom Lidija Vukićević za "Blic".

Republika

Foto: ATA Images

Lidija Vukićević

I glumicu Nadu Blam je iznenadila i rastužila vest o smrti glumice.

- Baš sam se rastužila. Pamtiću joj po inteligenciji izuzetnoj i duhovitosti. Žao mi je što nismo više vremena provele zajedno. Videla sam je poslednji put pre godinu dana. Ne znam ništa više. Teško mi je da pričam sada - rekla je Nada Blam.

Republika

Foto: Printskrin RTS

Nada Blam

Čuvena Kasandra iz "Porodičnog blaga" rođena je kao Jelena Radović, bila je srpska pozorišna i televizijska glumica koja je ostavila dubok trag u domaćoj kinematografiji. Mnogi je pamte po ulozi Žakline u seriji "Srećni ljudi" i kao Kasandre u "Porodičnom blagu".

Jelena je diplomirala glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1972. godine, u klasi profesora Milenka Maričića. Rođena je u Bajinoj Bašti, ali je veći deo svog života provela u Beogradu, gde je ostvarila zapažene uloge na pozornici i malim ekranima.

Jelena Čvorović Paunović bila je prepoznatljiva po svom specifičnom, hrapavom glasu, ali i po nesvakidašnjem načinu tumačenja likova koje je igrala. Njena uloga Nine iz kultne serije "Otpisani" i Zorke iz "Porodičnog blaga" obeležile su njenu karijeru, dok je uloga Tankosave Tasić iz "Bele lađe" takođe ostavila dubok utisak na publiku.

Republika

Foto: youtube/printscreen/ Grand Magazin Tv Grand

Jelena Čvorović Paunović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading