LAUŠ SA DECOM PROVEO POSLEDNJE TRENUTKE: Vratili se iz Amerike kad mu se stanje POGORŠALO, bdeli su nad njim!

Autor:

Zabava

26.11.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati reditelj i Žarkov bliski prijatelj progovorio o glumčevim poslednjim danima!

LAUŠ SA DECOM PROVEO POSLEDNJE TRENUTKE: Vratili se iz Amerike kad mu se stanje POGORŠALO, bdeli su nad njim!

Foto: Republika.rs, Tanjug

Slavni glumac Žarko Laušević, koji je preminuo 15. novembra ove godine nakon kraće i teže bolesti, bio je u vrlo bliskom odnosu sa rediteljem Milanom Karadžićem. Čuveni reditelj je otkrio kako su izgledali glumčevi poslednji dani, kao i da su njegova deca Dušan i Asja došli iz Amerike kako bi bili uz oca.

Republika

Foto: Republika.rs, ATAImages

Žarko Laušević

- Dolazila su deca. Kada je prvi put bio u bolnici Duka i Asja su došli iz Čikaga i bili tu petnaestak dana dok mu je baš bilo loše. Kada mu je bilo bolje i kada je izašao, onda su se oni vratili svojim poslovima i obavezama u Americi. I pre neko veče, kada je on preminuo, mi smo sedeli kod njega u stanu i oni su se baš tada vratili iz Amerike. Oni su neke poslednje njegove životne trenutke proveli sa njim. Bdili su nad njim, bili su tu. To je trajalo. Oni su morali da se vrate. Sve je to sudbina, život. Bilo je dirljivo koliko su ga voleli i koliko je on bio posvećen i brinuo o njima - rekao je Karadžić za "Super TV".

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milan Karadžić

Žarko Laušević je ispraćen na večni počinak 20. novembra 2023. godine. Komemoracija je održana u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, a ispraćaj na Novom groblju u Beogradu. Na kremaciji su najtužniji biili Lauševa udovica Anita, njihova deca Dušan i Jana, kao i Žarkova ćerka Asja, koju je dobio u prvom braku.

Republika

Foto: Republika.rs

Porodica na sahrani Žarka Lauševića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading