NAROD OŠTRO OSUDIO ŠOLAKA I N1 , ŠTO SU BEZ DOZVOLE SNIMALI KOMEMORACIJU ŽARKA LAUŠEVIĆA: "Ništa im nije sveto, skrnave sahranu naše glumačke legende!"

Autor:

Zabava

22.11.2023

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako Republika saznaje, opoziciona televizija dozvolu za ovako sramotan čin nije dobila od Žarkovog matičnog pozorišta JDP, a nije poznato da je odobrenje dala ni njegova porodica.

NAROD OŠTRO OSUDIO ŠOLAKA I N1 , ŠTO SU BEZ DOZVOLE SNIMALI KOMEMORACIJU ŽARKA LAUŠEVIĆA: "Ništa im nije sveto, skrnave sahranu naše glumačke legende!"

Foto: Estock, Profimedia, Nemanja Pancic

Komemoracija povodom smrti glumca Žarka Lauševića, koja je u Jugoslovenskom dramskom pozorištu održana u ponedeljak 20. novembra u 11 časova, zloupotrebljena je na televiziji N1 u svrhe političke promocije Dragana Bjelogrlića i medija Dragana Šolaka. Naime, Šolakova TV jedini je medij u Srbiji koji je u kontinuitetu snimao i uživo prenosio sve oproštajne govore posvećene slavnom glumcu, kao i ožalošćenu porodicu, koja je iz prvog reda, kroz suze i jecaje, pratila ceremoniju.

Kako Republika saznaje, pomenuta opoziciona televizija dozvolu za ovako sramotan čin nije dobila od Žarkovog matičnog pozorišta JDP, a nije poznato da je odobrenje dala ni njegova porodica. Govornici s pozornice takođe su bili šokirani i zatečeni činjenicom da je ikome uopšte palo na pamet da takvu stvar emituje u direktnim prenosu.

Republika

Foto: Republika.rs, Tanjug/Strahinja Aćimović, Profimedia

 

Ovaj potez oštro je osudio narod i iskomentarisao koliko je bezdušno i pomisliti ovako nešto uraditi:

- "Bezdušno, tako sam razočarana", "Lešinari, kojima ništa nije sveto", "Strašno, ništa im nije sveto", "Ni srca, ni duše, sramno ponašanje", "Udružili se ljigavci, da skrnave sahranu naše glumačke legende" - samo su neki od komentara na ovu temu.

Prema rečima Lauševićevih kolega i prijatelja, koji su mu na komemoraciji odali počast, niko od njih nikada ni pre nije čuo da je neka komemoracija bilo kome, a ne jednom istaknutom pozorišnom i filmskom umetniku, na ovaj način uživo prenošena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (79)

Loading
Filip

22.11.2023 23:06

To moze da padne samo bolesnicima na pamet .

Ema

22.11.2023 23:07

Sramota sta tajkunski mediji rade.

Дејана

22.11.2023 23:08

Опозиција за трунку медијске пажње спремна на све, ужас!

Tejica

22.11.2023 23:08

Zar sahranu da emituju , uzas.