NA LAUŠEVOJ SAHRANI NIJE SLUŽENO OPELO: Porodica donela ključnu odluku!

Autor:

Zabava

20.11.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protokol ispraćaja na kremaciju dozvoljava porodici da sama odluči da li će biti opela ili ne.

NA LAUŠEVOJ SAHRANI NIJE SLUŽENO OPELO: Porodica donela ključnu odluku!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Poslednji ispraćaj legendarnog glumca Žarka Lauševića održan je danas na Novom groblju u Beogradu. Supruga Anita, ćerke Asja i Jana i sin Dušan bili su neušteni i nerazdvojni, a par stotina kolega, prijatelja i članova porodice došli su da upute poslednji zbogom glumcu.

Na kremaciji nije bilo opela. Protokol ispraćaja na kremaciju dozvoljava porodici da sama odluči da li će biti opela ili ne.

Republika

Foto: Republika.rs, ATAImages

Sahranjen Žarko Laušević

Pre same kremacije, u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, Žarkovom matičnom teatru, održana je komemoracija. Na njoj su govorili brojni prijatelji i kolege glumca, među kojima su bili Tamara Vučković Manojlović, Vida Ognjenović, Vojislav Brajović, Irfan Mensur, Svetlana Bojković, Milutin Karadžić, Dragan Bjelogrlić, Svetozar Cvetković, Milan Marić i Petar Božović.

Žarko Laušević bio je jedan od najvećih glumaca našeg vremena, poznat po svojim ulogama u filmovima i pozorištu. Njegova smrt je veliki gubitak za našu kulturu, ali će njegovo umetničko delo zauvek ostati deo naše baštine.

Republika

Foto: Republika.rs, youtube/printscreen/Cmc Nadlanu

Porodica Žarka Lauševića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading