RETKA FOTOGRAFIJA LAUŠA PRE ZLOČINA U PODGORICI! Otkrivamo i šta je rekao Voji Brajoviću tokom PRVE ZATVORSKE POSETE (FOTO)

Autor:

Zabava

16.11.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U tih kratkih pet minuta koliko je trajala poseta, Brajović i Merima Isaković razgovarali su sa Lauševićem samo o porodici i predstavama u kojima nije mogao igra!

RETKA FOTOGRAFIJA LAUŠA PRE ZLOČINA U PODGORICI! Otkrivamo i šta je rekao Voji Brajoviću tokom PRVE ZATVORSKE POSETE (FOTO)

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić, E-Stock

Poznati glumac Žarko Laušević preminuo je juče, nakon duge i teške bolesti u 64. godini života. Za ovog glumca vezuju se mnoge priča, a prijateljima i javnosti ostaće upamćen po skromnosti koju je ceo život negovao. Nije voleo da se piše o njemu, skrivao se od očiju javnosti, a onima koji su ga najbolje poznavali svoje probleme nije nametao. To potvrđuju i reči glumca Voje Brajovića koji je u poseti Lauševiću bio par dana nakon što je Žarko uhapšen zbog ubistva. 

Foto: Dnevni List Borba

Žarko Laušević nekoliko meseci pre nesrećnog događaja

U posetu u zatvor "Spuž" otišli su na uz molbu Merimome Isaković, a omogućeno im je da u prisustvu istražnog sudije Tomislava Vešovića posete Žarka u istražnom zatvoru. Brajović je rekao da je Žarko bio skroz izobličen, a da je skromnost Lauševića bila što svoje probleme nije želeo da prenosi na druge.

Žarko je potpuno skrhan - rekao je Voja u intervju za dnevni list Borba 6.8.1993. nekoliko dana nakon što je poznati glumac uhapšen zbog ubistva.

- Video sam jednog čoveka koji je slomljen, jako izobličen, sa tragovima borbe na licu, nogama. Žarko je pokušao da prikrije povrede. Bila je tu i Merima i nije hteo da nas gane - pričao je Brajović za Borbu.

Republika

Foto: ATA Images

Voja Brajović

U tih kratkih pet minuta koliko je trajala poseta Brajovića i Merima Isaković razgovarali su sa Lauševićem samo o porodici i predstavama u kojima nije mogao igra.

Žarkova je želja da u „Šćepanu Malom“ njegovu ulogu preuzme Milan Gutović, koji je nepravedno zapostavljen - ispričao je tada Voja Brajović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading