ANA BRNABIĆ UPUTILA TELEGRAM SAUČEŠĆA POVODOM SMRTI VOLJENOG GLUMCA: "Lauševićeve uloge ostaće upisane u istoriju našeg naroda i kulture"

Autor:

Zabava

15.11.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos tragediji koja ga je obeležila i o kojoj je iskreno pisao u svojim knjigama, Žarka ćemo pamtiti, pre svega, po brojnim velikim ulogama koje je maestralno odigrao - piše u telegramu saučešća koji je uputila Ana Brnabić.

ANA BRNABIĆ UPUTILA TELEGRAM SAUČEŠĆA POVODOM SMRTI VOLJENOG GLUMCA: "Lauševićeve uloge ostaće upisane u istoriju našeg naroda i kulture"

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović, youtube/printscreen/Cmc Nadlanu

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić uputila je danas telegram saučešća povodom smrti Žarka Lauševića.

- Sa velikom tugom sam primila vest o preranom odlasku velikog imena savremenog domaćeg glumišta i kinematografije Žarka Lauševića" napisala je  Brnabić
Ona je istakla da "njegov raskošni talenat, iskustvo i harizma, velike glumačke uloge i bogata filmska i televizijska karijera zauvek će ostati upisane u istoriju našeg naroda i kulture. 


- Uprkos tragediji koja ga je obeležila i o kojoj je iskreno pisao u svojim knjigama, Žarka ćemo pamtiti, pre svega, po brojnim velikim ulogama koje je maestralno odigrao. U ime Vlade Republike Srbije i u svoje lično ime izražavam saučešće porodici Laušević, prijateljima i kolegama, navela je premijerka Brnabić u telegramu Lauševića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading