ŠOK PRIZNANJE IVANE DUDIĆ: Glumica otkida na OVOG kolegu, otkrila kako ga je ZAVELA!

Autor:

Zabava

14.11.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Dudić priznala simpatije prema kolegi.

ŠOK PRIZNANJE IVANE DUDIĆ: Glumica otkida na OVOG kolegu, otkrila kako ga je ZAVELA!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ivana Dudić je jedna od najtalentovanijih glumica naše scene, ali pored svog glumačkog dara, ona osvaja i svojom vanvremenskom lepotom i zelenim očima koje su njen zaštitni znak. Iako je često možemo videti na sceni i u medijima, o njenom ljubavnom životu se ne zna mnogo. Ivana retko govori o svom emotivnom statusu, pa tako ni javnost ne zna ko je osvojio njeno srce.

Nedavno je gostujući u jednom intervjuu otkrila da je veliki ljubitelj flerta i da je to nešto što živi za. Glumica je istakla da je flert najlepši način za upoznavanje i približavanje sa drugom osobom. Takođe, Ivana je otkrila da joj se najčešće udvara putem društvenih mreža, dok joj uživo muškarci retko prilaze jer deluju veoma bojažljivo.

Foto: Republika tv

Ivana Dudić

 


Međutim, situacija je drugačija kada je Ivana sama zainteresovana za nekog muškarca. Nedavno je u jednom podkastu otkrila da joj je veoma simpatičan jedan mlađi kolega, Luka Grbić. Ivana je priznala da je bila ta koja je započela udvaranje, i to na veoma neobičan način. Naime, pozvala ga je da ga odvede u poznati restoran brze hrane, što je izazvalo osmeh na licu voditeljke koja je vodila intervju.

Apsolutno, živim za to. Flert je nešto najlepše što čovek može da radi - izjavila je Ivana za Gloriju.

- Znaš ko mi se sviđa, on je presladak, to uvek govorim. Luka Grbić.

Foto: instagram.com/dudicivana

Ivana Dudić Instagram

 


Iako se o ljubavi i dalje ne oglašava, Ivana je pokazala da ima smisla za flert i da joj nije teško da pristupi muškarcu koji joj se dopada. Možda će se uskoro i u njen život ušetati gospodin pravi, a mi sa nestrpljenjem iščekujemo da ga upoznamo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading