LAZAR I DANICA UHVAĆENI ZAJEDNO NAKON RAZVODA: Prvi put u javnosti, evo u kakvom su sada odnosu!

Autor:

Zabava

06.11.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar i Danica Ristovski uhvaćeni zajedno u centru Beograda!

LAZAR I DANICA UHVAĆENI ZAJEDNO NAKON RAZVODA: Prvi put u javnosti, evo u kakvom su sada odnosu!

Foto: B. Jovanovic

Glumački par Lazar Ristovski i Danica Ristovski, nakon 42 godine zajedničkog života i braka i dvojice sinova, Jovana i Petra, razveli su se prošle godine. Ova vest je šokirala javnost, a glumac je istakao da je nedostatak ljubavi bio razlog za krah njihovog braka.

Lazar Ristovski je nedavno proslavio svoj 71. rođendan, a njegova devojka, 39 godina mlađa koleginica Anita Lazić, mu je tom prilikom čestitala emotivnim rečima. Međutim, ova veza je posebno zasmetala njegovoj bivšoj supruzi Danici.

Prema izvorima bliskim bivšem bračnom paru, Danica se požalila kolegama sa seta serije "Tunel" da joj nije jasno zašto se Lazar u ovim godinama kompromituje u javnosti i šta mu je sve to potrebno. Takođe, istakla je da bi trebalo da ga bude sramota zbog svega što se dešava, pogotovo zbog njihove dece koja sve to prate i čitaju.

- Danica se i pojedinim kolegama sa seta serije požalila da joj nije jasno što sve to treba Lazaru u ovim godinama i zbog čega se tako kompromituje u javnosti. Rekla je i da treba da ga bude sramota zbog svega, zbog njihove dece koja sve ovo gledaju i čitaju -tvrdi izvor za Kurir.

Iako su izbegavali da javno komentarišu ovu situaciju, bivši supružnici su se nedavno pojavili zajedno na konferenciji za medije povodom serije "Tunel", koju je režirao njihov sin Petar. Ovo je bio prvi put da se Danica i Lazar pojavljuju zajedno nakon razvoda.

Foto: Instagram.com

Lazar Ristovski sa novom devojkom

Osim toga, njihov sin Petar nedavno je dao intervju za emisiju gde je prokomentarisao napise u medijima u vezi sa svojim ocem i njegovom vezom sa mlađom koleginicom. On je istakao da ga te stvari ne dotiču i da je svestan da su naslovi o njegovoj porodici sastavni deo života poznatih ličnosti.

- Iskreno ne. Bilo je toga i ranije, nisam ni ja, a ni moji roditelji, ni prvi ni poslednji iz tog nekog sveta poznatih. Toga je bilo i ranije i toga će biti uvek. Ne čitam mnogo te stvari, nije to nešto što mene preterano interesuje. Ja znam ko su oni i to je meni dovoljno - rekao je Petar za emisiju "Una, due, tre".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading