ŠOK IZDANJE MILOŠA TIMOTIJEVIĆA: Šta je ovo glumcu na glavi? (FOTO)

Autor:

Zabava

29.10.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac ponovo iznenadio brojne pratioce na društvenim mrežama.

ŠOK IZDANJE MILOŠA TIMOTIJEVIĆA: Šta je ovo glumcu na glavi? (FOTO)

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Jedan od najzgodnijih srpskih glumaca, Miloš Timotijević, poznat po svojim ulogama u brojnim domaćim ostvarenjima, iznenadio je svoje fanove novim izgledom. Naime, ovaj četrdesetosmogodišnji glumac je za potrebe snimanja serije "Sumpor" drastično promenio izgled, što je izazvalo veliko oduševljenje među njegovim pratiocima na društvenim mrežama, ali i šok.

Glumac je nedavno iznenadio svojom transformacijom, kad je pokazao da je zbog uloge nabacio par kilograma, a fanovi su bili oduševljeni novim izgledom i nisu krili svoje mišljenje komentarima na društvenim mrežama.

Međutim, tu iznenađenjima nije bio kraj, jer je Miloš danas na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavio fotku sa filterom koji je "napravio" da njemu iz glave izlaze ruke sa obe strane. 

Svi su se na prvi pogled zbunili, a onda provalili da se samo radi o još jednom filteru, koji često zna da napravi pometnju i korisnike društvenim mreža baci u razmišljanje. 

Podsećanja radi, Miloš Timotijević pre godinu dana stao je na ludi kamen sa 15 godina mlađom suprugom Tijanom Simić, ćerkom fudbalera Saše Simića, a pre manje od mesec dana postao je otac dečaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading