OVO JE ŽENA POPULARNOG GLUMCA! Suprugu Buleta Goncića redovno viđate na malim ekranima, a da niste ni znali!

Autor:

Zabava

28.09.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Buleta Goncića se često pojavljuje ispred kamera, a glumcu je podarila dve ćerke!

OVO JE ŽENA POPULARNOG GLUMCA! Suprugu Buleta Goncića redovno viđate na malim ekranima, a da niste ni znali!

Foto: E-stock/Konstantin Bacetic

Popularni glumac Svetislav Bule Goncić se zabavljao pet godina sa svojom izabranicom Gordanom Goncić, pre nego što su stali na ludi kamen. Glumac i dramaturškinja dobili su i dve ćerke, Isidoru i Aleksandru, koje su kruna njihovog braka i na koje su izuzetno ponosni.

Njih dvoje su 32 godine u braku, a iako ljudi misle da se ona vešto skriva od očiju javnosti, redovno možemo da je pratimo na malim ekranima.

Republika

Foto: Tanjug/D. GOLL

Bule Goncić

Naime, Gordana je čelno lice Kulturnog centra Beograda, te se nebrojano puta našla pred televizijskim kamerama, gde je govorila na temu dramaturgije i kulture. Gordana je vrlo vredna i predana porodici, ali i suprugu koji kroz smeh tvrdi da je vreme od prvog poljupca do danas proletelo.

- Zajedno smo već 37 godina, od toga 32 u braku. Čoveče! Da ne poveruješ, a kao da je juče bilo. Nemam pojma kako je sve počelo, kao i svi muškarci, uostalom. Za razliku od nje, koja sve detalje i datume pamti. Srećan sam što smo se i profesionalno i biološki ostvarili. Što imamo lepu porodicu i što smo tako vezani. Porodica je moja velika podrška. Zbog dece, sve što radim ima smisla. Uvek sam govorio da roditelji ne treba da vaspitavaju svoju decu, već samo treba da budu dobri. Jer deca imitiraju roditelje. Mi smo našim ćerkama, u okviru naših mogućnosti, pružili pre svega ljubav, slobodu izbora i podržavali smo ih na njihovom putu - ispričao je ranije Bule.

Republika

Foto: Printscreen Youtube / Novo jutro

Gordana Goncić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading