MIRA FURLAN PRED SMRT OSTAVILA POTRESNO PISMO SINU! Njene reči cepaju dušu na komade! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.07.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Mira Furlan sinu je ostavila pismo nasledniku, pred smrt mu je uputila emotivne reči.

MIRA FURLAN PRED SMRT OSTAVILA POTRESNO PISMO SINU! Njene reči cepaju dušu na komade! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Čuvena glumica Mira Furlan pre više od dve godine je preminula i iza sebe ostavila sina Marka Lava Gajića i supruga, reditelja Gorana Gajića. Preminula je u 66. godini u Los Anđelesu, od komplikacija prouzrokovanih virusom Zapadnog Nila.

Njen sin Marko Lav nije deo javnog života. Živi u njihovoj porodičnoj kući u Los Anđelesu, tamo je završio srednju školu i upisao IT, a karijera mu je već krenula uzlaznom putanjom, prenosi Naj žena. Inače, neodoljivo podseća na svoju majku koja mu je pre smrti uputila potresno pismo, a koje se našlo u njenoj knjizi koju je posthumno objavio njen suprug Goran.

Foto: printscreen

Marko Lav Gajić

- Da li pišem ovu knjigu za tebe? Da bi ti mogao da razumeš šta se dešavalo pre tebe? Kako bi mogao proviriti u daleki, davno nestali svet iz kog su potekli tvoji roditelji? Da li uopšte želiš da znaš nešto o tome? Da li ti treba taj težak prtljag, prtljag koji tvoja majka vuče sa sobom ceo svoj život, ne nalazeći načina da ga bar začas odloži? Ili pišem za sebe, sebi? Zašto? Da li zato da „bolje razumem samu sebe“ pokušavajući da detektujem skrivenu „priču“ u raštrkanom, nelogičnom, haotičnom narativu svojega života? Dok sam pokušavala odgovoriti na ta pitanja na koja odgovor nije moguć, boreći se s rečima jezika koji nije moj (iako se drsko pretvaram da jeste), desilo se nešto jako čudno: odrastao si - deo pisma je koje je Mira napisala za svog sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading