BAĆA SE VRAĆA JAČI NEGO IKAD! Otkrivamo detalje o nastavku "Južnog vetra"

Autor:

Zabava

03.04.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Logičan sled je bio da Maraš uđe u politiku, međutim, to neće biti glavna priča u trećem delu. Baća je upao u krizu, ali uspeće da se izvuče, naglašava reditelj Miloš Avramović.

BAĆA SE VRAĆA JAČI NEGO IKAD! Otkrivamo detalje o nastavku "Južnog vetra"

Foto: Nemanja Miščević

Širom sveta imamo primere da su ljudi iz sveta kriminala završili za poslaničkom klupom, pa tako i naš Maraš. Ipak, njegov politički angažman neće biti glavna priča u nastavku "Južnog vetra". On neće sedeti u Skupštini niti će njegova politička priča biti u prvom planu, to je samo način da se mutni poslovi legalizuju i logičan je sled događaja.

Ovako za Srpski telegraf i Republiku kaže reditelj "Južnog vetra" Miloš Avramović, koji najavljuje najbolji završetak priče o nekada sitnim kriminalcima iz Mirijeva, što Petar Maraš i Baća to odavno nisu.

Dvojica ortaka iz kraja našla su se na vrhu i postala vodeći narko-bosovi na Balkanu, ali njihov sunovrat je neizbežan. U drugoj sezoni serije "Južni vetar: Na granici" put su nastavili silaznom putanjom, mnogi iz klana su ih napustili, ali tu nije kraj. Treći deo priče, koji će se snimati ove godine, doneće konačan rasplet popularne sage. Ono što je sigurno, "Južni vetar" nikud ne ide bez svog Baće.

Republika

Foto: Nemanja Miščević

 

- Naravno, Baća će biti i u nastavku, nema govora o njegovoj smrti. Videli smo da je upao u krizu, sve što im se desilo ga je oslabilo, ali mogu da vam kažem i umirim sve fanove "Južnog vetra" da se Baća vraća jači nego ikad - jasan je reditelj.

U poslednjim kadrovima serije vidimo ga na nepoznatoj lokaciji, u nervnom rastrojstvu, kako se, unezverenog pogleda, šiša naćelavo dok mu u glavi odzvanjaju Maraševa dozivanja. Objava Miodraga Radonjića na Instagramu u kojoj se oprašta od "Južnog vetra" unela je pometnju među fanove.

- On se opraštao od serije "Na granici", ali je uradio to malo nevešto, pa su mnogi pomislili da se neće vratiti, ali to nije istina - naglašava Avramović.

Petar Maraš se vratio u Srbiju, gde je dobio novi identitet. On postaje predsednik političke stranke, a prema tvrdnjama našeg sagovornika, njegov lik neće biti prikaz razvojnog puta nekog konkretnog političara.

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

 

- Takve primere imamo svuda u svetu, pogotovo u Latinskoj Americi. Pablo Eskobar je završio za poslaničkom klupom, kod nas je to bio Arkan, koji je osnovao svoju stranku. Moram da naglasim da ni na koga nismo ciljali kada smo pravili ovakav sled događaja. Uostalom, ta politička strana priče biće samo usputna, ne i u fokusu - naglašava Avramović.

Pridružuju se svetske zvezde

U nastavku ćemo videti poznata svetska i evropska imena iz sveta glume, a pregovori s njima su u toku.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- U ovom trenutku ne mogu da preciziram da će se "Južnom vetru" pridružiti Pamela Anderson, ali je istina da će biti velikih imena. S Monikom Beluči smo bili u pregovorima za seriju na "Na granici", ali kako nismo uspeli da se uklopimo s terminima snimanja, lik koji je zamišljen da ona igra nije razrađen, tako da je u potpunosti ispao iz priče i neće ga biti ni u nastavku. Vilijam Boldvin i Erik Roberts su zainteresovani da rade s nama i dalje, ali još ništa nije potvrđeno - kaže nam Avramović.

Kraj sage o Marašu i Baći

Tvorac "Južnog vetra" kaže da dolazi vreme kada ćemo se rastati sa Marašem i Baćom i da će s trećim nastavkom ova priča biti zaokružena.

- Temelje smo postavili na samom početku. U startu smo osmislili celu priču i znamo kako će se ona završiti. Ipak, to ne bih da otkrivam. Drago mi je što je "Južni vetar" postigao ovoliki uspeh i što publika s nestrpljenjem iščekuje svaki naš sledeći korak. Zbog njih nek radnja u nastavku ostane tajna - kaže reditelj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading