ODRŽANA KOMEMORACIJA MASIMU SAVIĆU: Potresne scene slamaju srca - supruga Eni i ćerka Mirna ronile suze, jednu stvar NISU ISPUŠTALE iz ruku (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KOMEMORACIJA MASIMU SAVIĆU: Supruga Eni i ćerka Mirna neutešne, potresni prizor slama srca, umetnici se teško opraštaju od kolege

ODRŽANA KOMEMORACIJA MASIMU SAVIĆU: Potresne scene slamaju srca - supruga Eni i ćerka Mirna ronile suze, jednu stvar NISU ISPUŠTALE iz ruku (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Komemoracija muzičaru Masimu Saviću se održala danas u 11 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu. Brojni prijatelji i kolege su došli da se oproste od legendarnog umetnika.

U predvorju se nalazi i Knjiga žalosti u koju se upisuju njegovi prijatelji, kolege, poznanici, porodica i obožavaoci.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Komemoracija Massima Savića

Komemoracija je počela jednom od Masimovih najpopularnijih pesama "Stranac u noći". Masimova udovica Eni Kondić i ćerka Mirna Savić neutešno su plakale, kako prenose hrvatski mediji. U rukama su obe nosile po jednu belu ružu, ne ispuštajući je ni u jednom trenutku.

Počast su došli da mu odaju brojni prijatelji i porodica poput Sanje Doležal, Alke Vuice, Marka Tolje, Vladimira Kočiša Zeca, Vane, Vlatke Pokos, Huseina Hasanefendića, Nine Obuljen Koržinek i ostalih.

Aljoša Šerić iz grupe Pavel držao je govor.

- Sve je radio kako treba i s kim god da je pričao, pričao je tako da se taj čovek oseća ravnopravno. U puno stvari smo se slagali, osim možda u jednoj. Uhvatili smo se smisla i besmisla, a on je rekao da ne voli u ono posle, u život posle života. Mislio je da smo ograničena bića i da moramo da uživamo u vremenu koje imamo i uraditi maksimalno. Ja verujem da je tu bio u krivu, zato ovo danas nije zbogom nego samo obično zdravo - rekao je, prenosi Net.hr.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Alka Vuica

- Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Masimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe.Iako je otišao s ovog sveta, u našim će dušama živeti večno; nasmejan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umetnosti. Zauvek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna - objavile su na njegovoj službenoj stranici.

Masimova sahrana će se održati u utorak, 3. januara, u 11 sati na Gradskom groblju Zadar. I komemoracija i sahrana su otvoreni za sve koji žele još jednu priliku da se pozdrave s velikim umetnikom.

Republika

Foto: E-Stock/Stefan FIlipović

Masimo Savić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading