ZANEMEO OD TUGE! Sergej Ćetković ne može da prihvati da je Masimo Savić preminuo: Napustio me je dobar i ISKREN PRIJATELJ...

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Masimo Savić (60) iznenada je preminuo zbog posledica raka pluća.

ZANEMEO OD TUGE! Sergej Ćetković ne može da prihvati da je Masimo Savić preminuo: Napustio me je dobar i ISKREN PRIJATELJ...

Foto: ST/N.PANČIĆ/Printscreen/KurirTV

Javnost je ostala u šoku zbog iznenadne vesti da je Masimo Savić preminuo nakon kratke borbe sa teškom bolešću. Kako se saznalo, pevač je životnu bitku izgubio zbog raka pluća.

Pevača Sergeja Ćetkovića, koji je sa čuvenim Masimom snimio duetsku pesmu "Nisam spreman", vest o smrti prijatelja i bliskog saradnika duboko je pogodila, a za Republiku je priznao da je u tom trenutku ostao bukvalno bez teksta.

Vest o preranom odlasku mog dragog kolege Masima me ostavila bez teksta. Napustio nas je još jedan sjajan muzičar, izvanredan pevač, dobar i iskren prijatelj… Čovek koji je iza sebe ostavio toliko dobre muzike, da će generacije i generacije uživati u njoj. Srećan sam što sam imao priliku da sarađujem, pevam i družim se sa njim. Njegova muzika, autentičan potpis i harizmatičnost će živeti zauvek - istakao je Ćetković u jednom dahu za Republiku.

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Sergej Ćetković ostao bez teksta zbog smrti Masima Savića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading