"NISAM ZNALA DA JE BOLOVAO..." Masimo Savić je bio u vezi sa OVOM popularnom pevačicom, ona se potpuno slomila kada je čula da je PREMINUO

Autor:

Zabava

23.12.2022

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o smrti Masima Savića potvrdile su njegova supruga i ćerka, a malo ko zna da je pevač svojevremeno bio u vezi sa Bebi Dol.

"NISAM ZNALA DA JE BOLOVAO..." Masimo Savić je bio u vezi sa OVOM popularnom pevačicom, ona se potpuno slomila kada je čula da je PREMINUO

Foto: K1 printscreen youtube.com

Povodom iznenadne smrti pevača Masima Savića oglasila se njegova dugogodišnja koleginica Bebi Dol, koja je inače s njim bila u vezi u mlađim danima.

- Zatekli ste me s ovom vešću. Masimo je bio veliki čovek i umetnik. Pamtiću ga samo po dobrom. Nisam znala da je bolovao. Tužna sam... Saučešće porodici - rekla je pevačica za Kurir.

Republika

Foto: Printscreen/kurir.rs

Bebi Dol bila u bezi sa pokojnim Masimom Savićem

Podsetimo, Masimo Savić preminuo je u 60. godini usled kratke i teške bolesti, a tragičnu vest potvrdile su njegova supruga i ćerka na društvenim mrežama.

Inače, Bebi Dol i Masimo Savić su osamdesetih godina bili u vezi, o čemu nisu mnogo govorili u javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading