POZNATO VREME I MESTO SAHRANE MASIMA SAVIĆA: Evo kada i gde će pevač biti ispraćen na večni počinak, fanovi pale sveće i polažu vence

Autor:

Zabava

28.12.2022

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost je nedavno zatekla vest da je Masimo Savić iznenada preminuo.

POZNATO VREME I MESTO SAHRANE MASIMA SAVIĆA: Evo kada i gde će pevač biti ispraćen na večni počinak, fanovi pale sveće i polažu vence

Foto: E-Stock/Stefan FIlipović

Masimo Savić

Masimo Savić, umetnik kojeg je obožavao region, preminuo je 23. decembra, nakon kratke borbe sa karcinomom pluća. Imao je 60 godina i velike planove, koje sada nažalost neće ostvariti.

Kako navode hrvatski mediji, komemoracija slavnom umetniku biće održana 30. decembra u Hrvatskom narodnom pozorištu u 11 časova, gde će biti otvorena i "Knjiga sećanja" u koju će moći da se upišu svi koju budu želeli.

Savić će biti sahranjen u utorak, 3. januara u 11 časova na Gradskom groblju Zadar. Komemoracija, kao i sahrana, biće otvoreni za sve koji žele da se poslednji put pozdrave sa njim.

Republika

Foto: K1 printscreen youtube.com

Masimo Savić biće sahranjen 3. januara u Zadru

Koncerntna dvorana "Lisinski" izašla je u susret fanovima pevača, pa se tako ispred ulaza građani danima opraštaju od svog omiljenog muzičara, pale sveće i polažu vence, što će moći da urade do poslednjeg dana ove godine.

Porodica i njegovi najbliži saradnici zahvalni su svima na rečima utehe. 

Podsetimo, Masimo je iza sebe ostavio ćerku Mirnu i suprugu Eni, koje su se potresnom porukom oprostile od njega.

Republika

Foto: ATA Images

Masimo Savić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading