NJIH DVOJE SU NASLEDNICI OLGE ODANOVIĆ I PELETA: Ćerka se bavim glumom, a da vidite tek sina, glavni frajer na društvenim mrežama! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.11.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako izgledaju deca Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta.

NJIH DVOJE SU NASLEDNICI OLGE ODANOVIĆ I PELETA: Ćerka se bavim glumom, a da vidite tek sina, glavni frajer na društvenim mrežama! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Olga Odanović i Dragan Petrović Pele u braku su pune tri decenije, a plod njihove ljubavi su sin Jakov i ćerka Lenka.

Naslednici slavnih glumaca nasledili su talenat za umetnost od roditelja. Dok je Lenka zaplivala glumačkim vodama, Jakov je završio produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Olga Odanović

 

Jakov Petrović retko se pojavljuje u javnosti, ali mnogi kažu da je "preslikan" otac. Na svom Tviter profilu nedavno je objavio fotografiju u društvu Zorana Zajeva

 

 

Komentari ne prestaju da se nižu, a pripadnice ženskog pola, ponovo su u potpunosti osvojene prodornim plavim očima, koje je Jakov nasledio od oca. Pokupio je i najlepše od majke Olge Odanović.

- Sin mi se rodio u Gradskoj bolnici. Žarko Laušević mi je javio da se Olga porodila i da sam dobio sina. Bio sam kod kuće i ja sam potpuno poludeo, to je za mene bilo - vaaaauuuu! Imao sam 27 godina, nisam imao pojma šta je to roditelj. To sam tek kasnije saznao, Jakov nije spavao do petnaeste godine, spava samo kad ga ljuljaš, čim prestaneš, on se probudi. Sad je druga situacija, sad spava normalno - ispričao je u ispovesti za "Kurir" njegov otac za Pele.

Većina dece poznatih roditelja u početku skoro nikada ne želi da krene njihovim stopama, međutim, kada porastu, sve se u trenutku promeni.

 

- Mene je od samog početka to sve baš dosta interesovalo. Još kao mala sam redovno odlazila u pozorište. Ta atmosfera u njemu mi je bila čarobna i svečana. Sećam se da je, kada sam odlazila na predstave, to za mene bio praznik. Uvek sam potajno želela da se bavim glumom, ali pre fakulteta nisam pohađala časove glume. I za prijemni ispit na fakultetu sam se sama spremala. Za savet čak nisam pitala ni roditelje. Sećam se kada sam im saopštila da ću konkurisati na FDU, bili su šokirani i zatečeni situacijom. Međutim, u startu su me podržali i rekli da treba da probam.

Glumica otkriva da bi u budućnosti volela da radi sa njima neki projekat, ali da je zasad još rano.

- Uvek se setim njihovih saveta a to je da ostanem svoja i da budem dobar čovek. I ja smatram da je to najbitnije kod svakog čoveka, bilo kojim poslom da se bavi. Ukoliko nismo dobri ljudi, ne postoji šansa da se na pravi način bavimo ovim poslom - istakla je Lenka za medije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading