OTKRIVENA VELIKA TAJNA LEONARDA DI KAPRIJA: Holivudski šarmer krije poreklo, a ime njegove bake je razotkrilo istinu! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.11.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leonardo di Kaprio krije istinu o njegovoj baki!

OTKRIVENA VELIKA TAJNA LEONARDA DI KAPRIJA: Holivudski šarmer krije poreklo, a ime njegove bake je razotkrilo istinu! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com

Čuveni oskarovac i jedan od najpoznatijih glumaca Leonardo Dikaprio, već dugi niz godina važi za jedno od najcenjenijih imena u Holivudu. Međutim, ovaj glumac uspeo je da od javnosti sakrije dosta detalja iz privatnog života, koji su tek nedavno otkriveni u javnosti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Leonardo di Kaprio

 

Naime, holivudski šarmer poreklom je iz Rusije – njegova baka Jelena Smirnova rođena je 1915. godine baš u ovoj državi, ali se kasnije sa porodicom preselila u Nemačku.

Nakon selidbe udala za Vilhelma Indenbirkena, promenila je ime u Helen i uzela njegovo prezime. Upravo u Nemačkoj 1943. godine dobili su ćerku (Leonardovu majku) Irmelin, koja je tokom studija upoznala svog budućeg supruga Džordža Dikaprija. Par se po završetku studija preselio u Los Anđeles, gde su 1974. godine dobili sina Leonarda.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Leonardo di Kaprio u emisiji

 

Glumac nikada nije krio koliko je ponosan na svoje korene, a nekoliko puta do sada javno je govorio o svom poreklu, priznavši da je “pola Rus”. Takođe, govoreći o svojoj porodici, često je isticao da mu je uloga bake Jelene veoma značila.

Za mene ona je bila oličenje unutrašnje snage i integriteta – rekao je Leonardo u intervjuu za jedan ruski magazin 2012. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dragan

11.11.2022 17:46

Kakvi su slaveni? : 5 lakata visoki, u ramenima 2 lakta, u struku 1 široki, svetle kože i kose, sa svetlom bojom očiju blistavog i lepig osmeha. A što je najbitnije čiste duše i otvorenog čistog srca.