"POTRAŽIĆU POMOĆ PSIHIJATRA..." Naša pevačica priznala veliku tajnu iz njenog života! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.11.2022

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Badrić, proslavljena pevačica kao ,,kraljica balada" otkrila je da li zbog svojih pesama lije suze.

"POTRAŽIĆU POMOĆ PSIHIJATRA..." Naša pevačica priznala veliku tajnu iz njenog života! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Od prvog dana kada se pojavila na muzičkom nebu bivše JugoslavijeNina Badrić je sve kupila čarobnim glasom, pozitivnom enegrijom i harizmom koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Budući da Nina važi za ,,kraljicu balada", budući da svaka pesma nosi tužnu priču, iz koje se na kraju rađa ljubav, pevačica je odgovorila i na pitanje da li je nekada zaplakala zbog svojih numera:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

- Kad počnem da plačem uz svoje balade potražiću momentalno pomoć psihijatra (smeh). Imam dar da prenesem emocije ljudima, a to je najvažnije. Ja pevam dušom. Unesem se sva u pesmu koju snimam. Ja pesme ne pevam, ja ih živim. I verovali ili ne svaku pesmu snimam samo iz dva takea. Ako u prva dva puta ne osetiš pesmu, nećeš je osetititi ni nakon 10 puta - govori Nina za Blic i dodaje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

- Nema nikakve vajde od plakanja nad prolivenim mlekom. Da sam znala bolje, verujte mi da bih napravila u određenim momentima. Ne treba sebe čovek da muči zbog prošlosti već da gleda hrabro u danas i sutra i da nauči iz svojih grešaka. Život je čudesan. I nikada ne znate kad će vam servirati najlepšu bombonjeru sa najfinijom čokoladom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading