HRVATI PLJUJU i PSUJU PO PIKSIJU I SRBIJI! Sramotan napad pred Mundijal!

Autor:

Sport

11.11.2022

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predviđaju nam krah u Kataru!

HRVATI PLJUJU i PSUJU PO PIKSIJU I SRBIJI! Sramotan napad pred Mundijal!

Foto: Starsport

Svetsko prvenstvo u Kataru održaće se ove godine od 20. novembra do 18. decembra, a prvi meč na Mundijalu odigraće selekcije Ekvadora i Katara.

Svoje mesto na Mundijalu pronašla je i Srbija koja se nalazi u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom. Prvi meč na turniru igramo protiv "karioka" 24. novembra, a četiri dana kasnije čeka nas okršaj sa neugodnim Kameruncima. Za kraj ide poslastica, meč sa Švajcarskom koja nam je ostala dužna još iz Rusije 2018. godine. Taj duel zakazan je za 2. decembar.

U jeku današnjeg spiska Dragana Stojkovića Piksija, ni hrvatski mediji nisu ostali nemi kada je reč o moćnom sastavu "orlova".

Republika

Foto: printscreen/index.hr

Index o spisku Piksija

Primera radi, "Index.hr" je na profesionalan način objavio vest o spisku Piksija, ali su komentari "ispod" bili krajnje bezobrazni prema našoj zemlji i fudbalerima.

Republika

Foto: printscreen/index.hr

Sramni komentari o Srbiji u Kataru
Republika

Foto: printscreen/index.hr

Sramni komentari o Srbiji u Kataru

Spisak igrača Srbije za Mundijal:

Golmani: Marko Dmitrović (Sevilja), Predrag Rajković (Majorka), Vanja Milinković Savić (Torino)

Odbrana: Stefan Mitrović (Hetafe), Nikola Milenković (Fiorentina), Strahinja Pavlović (Salcburg), Miloš Veljković (Verder), Filip Mladenović (Legija), Strahinja Eraković (Crvena zvezda), Srđan Babić (Almerija)

Vezni red: Nemanja Gudelj (Sevilja), Sergej Milinković Savić (Lacio), Saša Lukić (Torino), Marko Grujić (Porto), Filip Kostić (Juventus), Uroš Račić (Braga), Nemanja Maksimović, Ivan Ilić (Verona), Andrija Živković (PAOK), Darko Lazović (Verona)

Napad: Dušan Tadić (Ajaks), Aleksandar Mitrović (Fulam), Dušan Vlahović (Juventus), Filip Đuričić (Sampdorija), Luka Jović (Fiorentina) i Nemanja Radonjić (Torino)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
HACK

12.11.2022 17:58

Evo dajem 1000€ da ćemo biti ispred vas ujkana u Kataru.

NS

13.11.2022 15:50

Ne vidim ja tu bas neku spektakularnu pljuvačinu, čak ovaj poslednji i hvali. A to što nismo u ljubavi međusobno nije ništa novo!