PREMIJERA FILMA "DŽEM OD KAVIJARA", IVICA VIDANOVIĆ: "Želimo da vratimo porodične filmove na velika vrata" (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.10.2022

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na premijera filma ,,Džem od kavijara" pojavio se režiser Ivica Vidanović koji je otkrio sve o projektu.

PREMIJERA FILMA "DŽEM OD KAVIJARA", IVICA VIDANOVIĆ: "Želimo da vratimo porodične filmove na velika vrata" (VIDEO)

Foto: Republika

Večeras je premijera u MTS dvorani filma Ivice Vidanovića ,,Džem od kavijara", a on je pred našim kamerama podelio utiske o ovom skupocenom projektu i nimalo lakom za izradu. 

- Ovaj film smo radili sa puno srca, da otvorimo novo poglavlje, da se prave ponovo porodični filmovi koji su zabavni, ovo je formiranje nove publike. 

- Čak i mi nismo, ni ja sam, nisam bio svestan koliko je komedija kompleksan žanr, ali okupili smo ekipu koja voli da se šali, pa smo prebrodili zajedno. Komedija je teška i naporna, i nadam se da će publik a osetiti taj osmeh i taj vajb, nakon gledanja.

- Poruka ovog filma je ako komedije trebaju da imaju poruku, da na kraju sve bude dobro i da je nekako život dovoljno lep i da svi treba da se nadamo da će njegov kraj biti lep i uzvišen. Atmosfera je uvek promenljiva, to nekada ide od zagrljaja, ljubavi, poljubaca, a nekada do ljutnje, bacanja, nije svaki dan lep i lak, ali kada u finalu bude to dobro, onda to ima smisla.

Potom je pred našim kamerama i Igor Đorđević, režiser filma progovorio o celokupnom projektu. 

- Očekujem neočekivano, nismo gledali film, tako da je i za mene premijera. Komedija je najzahtevniji žanr i za glumca i za reditelja, ako pogrešite i ako se publika ne smeje, onda znate da se pogrešili. Neophodno je za komediju da se dobro zabavljamo - rekao je Đorđević za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading