OGNJEN AMIDŽIĆ U CENTRU BEOGRADA: Voditelj se pojavio na premijera filma ,,Džem od kavijara", progovorio o Andriji Kuzmanoviću! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.10.2022

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Ognjen Amidžić se pojavio na premijeri filma ,,Džem od kavijara".

OGNJEN AMIDŽIĆ U CENTRU BEOGRADA: Voditelj se pojavio na premijera filma ,,Džem od kavijara", progovorio o Andriji Kuzmanoviću! (VIDEO)

Foto: Republika

Voditelj Ognjen Amidžić retko kada se pojavljuje na nekim gradskim dešavanjima, ali se večeras dovezao direktno do centra prestonice i to na promociju filma ,,Džem od kavijara" u režiji Ivice Vidanovića

Inače, prvi lokalni servis za gledanje filmova i serija “Apollon” je posle samo godinu dana od nastanka, u saradnji sa “Telekom Srbija” pokrenuo incijativu za snimanje cak 52 dugometražna filma u sopstvenoj produkciji. “Džem od kavijara” je prvi film iz ove produkcije koji će se pojaviti na bioskopskom repertoaru, a čeka nas još 51.

Ognjen je pred našim kamerama podelio utiske o samom glumačkoj ekipi, koja brojni mnoga poznata i velika imena. 

Republika

Foto: Republika

Ognjen Amidžić na premijeri film ,,Džem od kavijara"

 

- Ja sam uključen u sve što se radi i dešava. Apolon to priprema i pakuje, ovo je prvi iz edicije. Ekipa je super, trejler mi je vrlo zanimljiv - prokomentarisao je kratko voditelj Ognjen Admidžić. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading