ŽELJKO MITROVIĆ SE POJAVIO NA PREMIJERI FILMA "DŽEM OD KAVIJARA": Vlasnik Pinka otkrio posebnost ove KOMEDIJE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.10.2022

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik Pink media group Željko Mitrović progovorio je na premijeri filma ,,Džem od kavijara" o posebnosti ovog umetničkog dela.

ŽELJKO MITROVIĆ SE POJAVIO NA PREMIJERI FILMA "DŽEM OD KAVIJARA": Vlasnik Pinka otkrio posebnost ove KOMEDIJE! (VIDEO)

Foto: Pink.rs

Ostvarenje „Džem od kavijara“ , Apollon produkcije, scenariste Božidara Kneževića, u režiji Ivice Vidanovića doživela je svoju premijeru večeras, 29.10. u 20:30 časova u mts Dvorani. Ovu urnebesnu komediju za sve generacije dočaraće iskusni Igor Đorđević, Zorana Bećić, Jelica Kovačević, Marko Gvero, Andrija Kuzmanović, ali i mladi i nadereni Nenad J. Popović, Tamara Šustić i Nikola Ugrinović.

Vlasnik Pink media group Željko Mitrović pred našim kamerama otkrio je mišljenje o samoj komediji, koja je kako kaže, posebna na svojstven način. 

- Posle velikih priprema, posle 6 meseci non-stop produkcije, večeras je premijera prvog od 52 filma, koliko smo najavili da ćemo godišnje snimati kao Apolon produkcija. Drago mi je da je to ,,Džem od kavijara", kada sam odobrio film, bio mi je drag, pre svega zato što je komedija, sa smenom emocija, urnebesna i topla i sa jednim zapletom, koji je uzbudljiv, onako poseban. Mislim da je kvalitetna komedija, a one su u deficitu, čak i kada su serijski programi u pitanju. Ovo je vrhunski projekat, zato smo i rešili da krenemo sa njim - govori Željko Mitrović za Republiku i dodaje:

Republika

Foto: Republika

Željko Mitrović o filmu "Džem o kavijara"

 

- Očekujem da imao milione gledalaca, publika neka kaže svoj sud, nadam se da će im se svideti, očekujem velike rejtinge i po televizijskim rejtinzima. Na Apolonu će imati najveći broj gledalaca. Ja mislim, nećemo prosto zbog bioskopske publike uspeti da svih 52 filma sprovesti kroz bioskop, možda polovina, a ostalo na Apolonu, a kada prođe neki period, onda i na televizijama. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading