KIJA KOCKAR DOŽIVELA DEBAKL VEKA: Pevačicu u pokušaju sastavila BLAMČINA, na Sajmu knjiga njena biografija jeftinija od čokoladice!

Autor:

Zabava

29.10.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Knjiga Kije Kockar na Sjamu knjiga doživela je debakl!

KIJA KOCKAR DOŽIVELA DEBAKL VEKA: Pevačicu u pokušaju sastavila BLAMČINA, na Sajmu knjiga njena biografija jeftinija od čokoladice!

Foto: Printscreen Pink tv

Rijaliti ličnost Kristina Kija Kockar pre četiri godine objavila je roman pod nazivom "Moj potpis".

Kada se njeno štivo pojavilo na Sajmu knjiga koštalo je više od 500 dinara, a sada je cena 10 puta niža.

Naime, ove godine se njena knjiga ponovo našla na Sajmu knjiga, ali po znatno nižoj ceni. Roman Kristine Kockar, prodaje se u delu za oštećene knjige i to po ceni od 50 dinara.

 

 

Ove godine, međutim, situacija je znatno drugačija, i ispod ovog tvita se mogu naći svakakvi komentari:

"I to je mnogo", "Bruka za Kiju", "Toliko koštaju i žvake u prodavnici" - glasili su neki od komentara, aludirajući na sadašnju cenu Kijine knjige.

Republika

Foto: E Stock/ ST/D.Kadić

Kija Kockar slike

 

Podsetimo, pevačica je izdala samo jedan roman, a kada je 2018. godine objavila knjigu "Moj potpis" u kojoj je opisala svoju patnju zbog nevere supruga Slobe Radanovića, svi su hrlili da je kupe.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
MIA

09.11.2022 17:54

VREDNOST KNJIGE NE ODREDJUJE CENA, TO NIJE NIKADA BILO, POSEBNO SADA U PERIODU EKONOMSKE KRIZE, DOSTUPNOSTI KNJIGE PREKO INTERNETA ... TAKO, KIJA SE NIJE IBLAMIRALA, VEĆ SUPROTNO, DOKAZALA JE DA SE NA OVAJ NAČIN NE TREBA BOGATITI

Marija

28.11.2022 13:19

@MIA - Kristina se izblamirala čim je ušla u rijaliti, izblamirala se pokušajem pevanja, ženska je živi blam, i to što je napravila nekad davno bum je samo na račun bivšeg muža i Lune Djogani, ona se njima treba zahvaliti i vratiti se starom poslu stjuardese.