U MTS Dvorani preko 30 poznatih gostiju - Muzički spektakl ove jeseni “Perica Vasić i Gipsy Rhapsody”

Autor:

Zabava

21.10.2022

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U MTS Dvorani se pojavilo preko 30 poznatih gostiju, kako bi uveličali spektakl ,,Perica Vasić i Gipdy Rhapsody".

U MTS Dvorani preko 30 poznatih gostiju - Muzički spektakl ove jeseni “Perica Vasić i Gipsy Rhapsody”

Foto: ST/ N. Mutić

Orkestar “Perica Vasić i Gipsy Rhapsody band" povodom koncerta” 22. novembra u Mts. Dvorani održali konferenciju za medije. Odgovore na pitanja su davali Perica Vasić frontmen orkestra, Aca Ilić, Nataša Stajić i organizatori ovog koncerta Nemanja i Mića Kujundžić iz produkcije Zvuci Srbije.

- Uveliko probe su u toku, sa pevačima se dogovaramo oko numera koje će izvoditi uz nove arnžmane koje reapisujemo specijalno za ovu priliku, a ima ih baš puno. 22. člana mog orkestra će te večeri biti na bini, pa to sve treba spremiti na najboljem mogućem nivou. Karte su u prodaji, tako da publiku ocekujemo u što većem broju - rekao je Perica Vasić.


Kao što je poznato na koncertu će biti preko 30 gostiju izvodjača; Bajaga, Slavko BanjacAca Ilić, Biljana Jevtić, Radiša Urošević, Jelena Broćić, Jana Todorović, Beki Bekić, Raša Pavlović, Danka Stojiljković, Zorica Minić, Nemanja Kujundžić, Perica Vasić, Renato Henc, Nataša Stajić, Ferid Avdič, Perica Veljković, Barbike, Žika Srem, Bane Vasić, Miša Mijatović, Aca Čergar, Borko Radivojević, Aca Krsmanović, Aleksandar Kovačević, Muarem Kebić, Ivan Radovanović, Vlada Maričić, Zoran Djordjević, Ana Rucner.
Republika

Foto: ST/ N. Mutić

Orkestar “Perica Vasić i Gipsy Rhapsody band

 

Perica je izjavio da prvobitno najavljena Snežana Djurišić iz opravdanih razlog nece moci da prisustvuje na koncertu i da mu je zbog toga krivo, jer su oni saradnici dugi niz godina.

- Na bini te večeri prodefilovaće preko 50 izvodjača, što će za publiku biti pravo uživanje i sigurni smo da je ovo jedan od najvećih muzičkih dogadjaja ove jeseni - rekao je Mića Kujundžić, dok je Nemanja Kujundžić iz organizatorske kuće Zvuci Srbije najavio jednu zanimljivu gošću violočelinstkinju Anu Rucner, bivsu zenu Vlada Kalembera koja specijalno za ovu priliku dolazi iz Zagreba.

Neke od mnogih učesnika na koncertu te večeri kažu da im je čast što ce se pojaviti na ovakvom muzickom spektaklu, kao što su Aca Ilić i Natasa Stajić koji su pruzili podrsku na ovoj konferenciji za medije i podrzali kolege.

Koncert se odrzava 22.novebra u MTS Dvorani od 20h, a karte su vec u prodaji na blagajnama dvorane i Ticket.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading