POKRADENA glumica Miona Marković! Ukrali joj ono NAJVREDNIJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.09.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Marković doživela je neprijatnu situaciju.

POKRADENA glumica Miona Marković! Ukrali joj ono NAJVREDNIJE! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Glumica Miona Marković otkrila je na svom Instagram profilu da je pokradena nedavno nasred ulice. Naime, ona je svom ocu istoričaru Predragu Markoviću čestitala rođendan i otkrila šta joj se dogodilo.

- Ne sećam se kada je i kako nastala ova fotografija, ali znam da sam je uvek gledala u tatinoj radnoj sobi zakačenu za ivice rama jedne slike. Onda sam je uzela i stavila u svoj novčanik. Novčanik su ukrali. Tata ju je opet nekako našao u starom kompjuteru i skenirao i ištampao na običnom papiru u koloru. Pošto je papir osetljiviji malo se slika pohabala i kao takva meni opet skenirala, to je ova koju vidite sada.

- Ovo je meni dokaz da su fotografije važne, jer iako ne znamo kada i kako su nastale one neke posebne, uvek dožijavamo iznova i iznova. Možda je ovo moja naša omiljena slika jer znam da je i tatina. Možda, ali sve to nije ništa mnogo bitno nego ja se raspisah jer je mom tati danas rođendan ! Srećan ti tvoj dan tata. Voli te tvoja kćer - napisala je glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading